cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Ο Μασκ ακυρώνει την εξαγορά του Twitter

Γιατί ο Έλον Μασκ βάζει τέλος στην συμφωνία των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά του Twitter;

Ο Μασκ ακυρώνει την εξαγορά του Twitter

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Έλον Μασκ ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στη συμφωνία των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά της Twitter Inc, επικαλούμενος ουσιώδη παραβίαση πολλών διατάξεων της συμφωνίας.

“Το Twitter έσπασε πολλά σημεία της συμφωνίας εξαγοράς”, δήλωσε ο Μασκ τις πρώτες πρωινές ώρες. «Υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι ο πραγματικός αριθμός ψεύτικων ή ανεπιθύμητων λογαριασμών στην πλατφόρμα Twitter είναι υψηλότερος από το 5% που είχε πει η πλατφόρμα», τόνισε.

Η τιμή της μετοχής του Twitter υποχώρησε κατά 6% μετά τη γνωστοποίηση της είδησης. Η διοίκηση του Twitter είπε σε μια πρώτη αντίδραση ότι θα ασκήσει έφεση προκειμένου να προχωρήσει στην εξαγορά.

Η ανακοίνωση ρίχνει τίτλους τέλους στη σεναριολογία για τη συμφωνία «μαμούθ», αφού ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ήρθε τον περασμένο Απρίλιο σε συμφωνία για την εξαγορά του Twitter αλλά στη συνέχεια την ανέστειλε έως ότου ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποδείξει ότι τα spam bots αντιπροσωπεύουν ποσοστό μικρότερο του 5% των συνολικών χρηστών του.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon