cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Ο Μασκ θα κάνει το Twitter συνδρομητικό;

Φαίνεται πως ο Έλον Μασκ εξετάζει το σενάριο να κάνει το Twitter συνδρομητικό για επιχειρήσεις και κυβερνήσεις όταν ολοκληρώσει την διαδικασία εξαγοράς του…

Ο Μασκ θα κάνει το Twitter συνδρομητικό;

Μπορεί να χρειάζονται ακόμη μερικές εβδομάδες ή μερικοί μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εξαγοράς του Twitter από τον Ελον Μασκ, διαδικασία που μπορεί εξαιτίας διαφόρων παραγόντων να μην ολοκληρωθεί, αλλά ο Αμερικανός μεγιστάνας συμπεριφέρεται ήδη ως ο ιδιοκτήτης του.

Με την συνήθη τακτική των αναρτήσεων ο Μασκ προέβη σε μια σειρά από τοποθετήσεις σχετικά με το μέλλον της πλατφόρμας.

Στην πιο ενδιαφέρουσα από αυτές τις αναρτήσεις ο Μασκ αναφέρει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής κάποιας «μικρής αμοιβής» σε επιχειρήσεις και κυβερνήσεις. Φρόντισε όμως να ξεκαθαρίσει πως οι απλοί χρήστες θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα εντελώς δωρεάν.

Ο Μασκ ανέφερε επίσης ότι θα μειώσει την τιμή της συνδρομητικής υπηρεσίας Twitter Blue ενώ παράληλλα θα προσθέσει σε αυτή νέα εργαλεία και υπηρεσίες.

Δεν δίστασε να αναρτήσει ένα σύνδεσμο (link) που οδηγούσε σε άρθρο του CNN το οποίο προτρέπει τις μεγαλύτερες εταιρείες των ΗΠΑ να μποϊκοτάρουν το Twitter αν ο Μασκ προχωρήσει σε αλλαγή της πολιτικής δημοσίευσης αναρτήσεων της πλατφόρμας και επιτρέψει την δημοσίευση αναρτήσεων που θα προωθούν ακραίο, ρατσιστικό ή ακόμη και εξετρεμιστικό λόγο.

Ο Μασκ απάντησε με τιτίβισμα στο οποίο ανέφερε ότι θα είναι πολύ ικανοποιημένος αν όλοι όσοι του ασκούν κριτική παραμείνουν στο Twitter και συνεχίσουν να το κάνουν μέσα από την πλατφόρμα θέλοντας να τονίσει με αυτό τον τρόπο την «δημοκρατικότητα» και την «ελευθερία του λόγου», όπως τουλάχιστον ο ίδιος κατανοεί αυτές τις έννοιες, που θα έχει το Twitter επί των ημερών του.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon