cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Δήμος Ηρακλείου: Κοινές δράσεις με τον Ιατρικό Σύλλογο για θέματα υγείας

Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη της νέας διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου είχε ο δήμαρχος Ηρακλείου, με στόχο τη συνεργασία για κοινές δράσεις που σχετίζονται με θέματα πρόληψης σε ιατρικά θέματα και ενημέρωσης για τον εμβολιασμό…

Δήμος Ηρακλείου: Κοινές δράσεις με τον Ιατρικό Σύλλογο για θέματα υγείας

Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη της νέας διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου είχε το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του στη Λότζια, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Τα μέλη της διοίκησης του Ιατρικού συλλόγου συζήτησαν με τον δήμαρχο τις κοινές δράσεις που μπορούν να προγραμματιστούν και να υλοποιηθούν με την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και σχετίζονται με θέματα πρόληψης σε ιατρικά θέματα και ενημέρωσης για την αναγκαιότητα εμβολιασμού.

Επίσης προτάθηκε η πραγματοποίηση επιστημονικών ημερίδων με αντικείμενο κοινωνικά ζητήματα όπως η κακοποίηση γυναικών και παιδιών.

Παράλληλα η διοίκηση του ιατρικού συλλόγου πρότεινε σε συνεργασία με τις αντιδημαρχίες κοινωνικής πολιτικής και παιδείας να γίνουν ενημερωτικές εκδηλώσεις σε σχολεία του Δήμου Ηρακλείου.

Στόχος είναι αφενός να μάθουν τα παιδιά από μικρή ηλικία την σημασία της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και αφετέρου να εκπαιδευτούν για την εφαρμογή της.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon