cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Η δικαίωση των… “ψεκασμένων”

Ο κύριος Μητσοτάκης μας έλεγε ότι το «καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο» και εμείς ασκούσαμε κριτική αλλά… το “ξεστοκάραμε” το AstraZeneca. Και τώρα τι;

Η δικαίωση των… “ψεκασμένων”

Ο κύριος Μητσοτάκης μας έλεγε τότε ότι το «καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο» και εμείς παρά το ότι ασκούσαμε κριτική, απόλυτα δικαιολογημένη όπως τελικά φαίνεται εκ του αποτελέσματος, αλλά παρόλα αυτά κάναμε το “πατριωτικό” μας καθήκον με απόλυτο σεβασμό προς το κοινωνικό σύνολο και το νοσηλευτικό προσωπικό που έδινε την μάχη με την πανδημία…

Και κάπως έτσι… πήγαινα την Τρίτη 4 Μαϊου του 2021 στο Κέντρο Υγείας στο Αρκαλοχώρι, μιας και τα ραντεβού στο Ηράκλειο ήταν κλεισμένα, να κάνω την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca.

Eκείνες τις ημέρες, θυμίζω, ότι είχαμε εδώ στην Κρήτη και 2 περιστατικά, ένα στην Ιεράπετρα και ένα στο Ηράκλειο. Το ένα αφορούσε την άτυχη 44χρονη Γλυκερία που εμφάνισε θρόμβωση αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca και λίγες ημέρες μετά έχασε την μάχη με την ζωή.

Και βέβαια φυσικά, όσοι είχαμε, και έχουμε ακόμα, ελάχιστα ψήγματα λογικής και αντιληπτικής ικανότητας δεν γινόταν να μην κάνουμε κριτική για την ασφάλεια των συγκεκριμένων εμβολίων, εκφράζοντας τις ανησυχίες μας για τον βεβιασμένο τρόπο που γινόταν τότε οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού. Και φυσικά ο Μητσοτάκης και η πετσοταϊσμένη παρεούλα του τόλμησαν τότε να μας βγάλουν όλους… “ψεκασμένους”, “αρνητές”, “αντιεμβολιαστές” κλπ κλπ.

Αλήθεια όλοι αυτοί τώρα θα ζητήσουν συγνώμη; Δεν το ζητάμε πλέον ευγενικά, το ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!!!

Διότι παρά τους κινδύνους εμείς κάναμε το “πατριωτικό” μας καθήκον με απόλυτο σεβασμό προς το κοινωνικό σύνολο και το νοσηλευτικό προσωπικό που έδινε την μάχη με την πανδημία… την ίδια στιγμή που ο “ηγέτης” που τάχα μου νίκησε τον Κορωνοϊό βγάζοντας μας από τα κακά στενά της πανδημίας ως άλλος Μωυσής μας κοροϊδευε για ακόμα μια φορά!!!

Θυμίζω ξανά ότι μεταξύ άλλων ο κύριος Μητσοτάκης έλεγε ότι το «καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο». Επέβαλλε υποχρεωτικότητες. Εκβίαζε ηλικιωμένους με πρόστιμα. Εκβίαζε τους νέους για να μπορούν να πάνε στην καφετέρια και στο γυμναστήριο. Όποιος μιλούσε για το συγκεκριμένο εμβόλιο ότι δεν είναι ασφαλές, ειδικά στους νέους, χαρακτηριζόταν ως αρνητής, ή ψεκασμένος από τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, από την κυβέρνηση και από τον ίδιο τον Μητσοτάκη.

Και τώρα μετά την παγκόσμια απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca και την παραδοχή της εταιρίας για επικίνδυνες θρομβώσεις και θανατηφόρες παρενέργειες ακούμε τον κύριο Μαγιορκίνη, με τις “λιγουρίτσες”, να ομολογεί ότι γνώριζαν για τις θρομβώσεις του εμβολίου της Astra Zeneca και γι’ αυτό το χορηγούσαν σε ηλικιωμένους.

Θυμίζω και την κριτική που έκανε τότε το “σύστημα” και το… “μέτωπο της λογικης” στον Τσίπρα που είχε τολμήσει να μιλήσει για “ξεστοκάρισμα”.

Αλήθεια όλα αυτά τα πετσοταϊσμένα pet του Μητσοτάκη έχουν να σχολιάσουν κάτι; Οι τότε λαλίστατοι επιστήμονες και καθηγητάδες έχουν να πουν κάτι;

Προσωπικά εγώ που ξεστόκαρα και τις 2 δόσεις AstraZeneca δεν ζητώ απλά την συγνώμη τους, την απαιτώ. Και δεν είναι το μόνο που απαιτώ… θέλω επιτέλους σ’ αυτή την χώρα να δω και μερικές παραιτήσεις από όλους αυτούς που μας κοροϊδευαν με τόσο χυδαίο τρόπο. Αλλά ξέχασα… ο ηγέτης τους βόλεψε με το… “ακαταδίωκτο”. Οπότε τρέχα γύρευε…

Όπως και να χει… είναι επικίνδυνοι και φυσικά μεγάλοι απατεώνες!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon