cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Άγριο κράξιμο του πολιτικού συστήματος στα γήπεδα για την τραγωδία στα Τέμπη

Πέφτει άγριο κράξιμο, για τους πολιτικούς στα γήπεδα με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη – Μιλάμε για συνολική αποδοκιμασία, όλου του πολιτικού συστήματος

Άγριο κράξιμο του πολιτικού συστήματος στα γήπεδα για την τραγωδία στα Τέμπη

Το περασμένο Σαββατοκύριακο σε κάθε γήπεδο της Ελλάδος, υπήρχε ένα πανό και υβριστικά συνθήματα, για τις ευθύνες των πολιτικών, σε όλο αυτό που συνέβη.

Προσέξτε: Δεν μιλάμε για πολιτικοποιημένη αντίδραση προς την σημερινή κυβέρνηση.

Μιλάμε για συνολική αποδοκιμασία, όλου του πολιτικού συστήματος.

Στο Γεντί Κουλέ και στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-3, ένα τεράστιο πανό, που ανέβασαν οι οπαδοί του ΟΦΗ στη Θύρα 4, έγραφε “παίζουν τις ζωές μας πέτρα ψαλίδι μολύβι και χαρτί εξάλλου για το σύστημα είμαστε αριθμοί”.

Πριν την σέντρα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα και δεν ακούστηκε το παραμικρό.

Μόλις πέρασε το λεπτό, όλο το γήπεδο ξέσπασε σε υβριστικά συνθήματα κατά των πολιτικών.

Ενα άλλο πανό που ανέβηκε στη θύρα 1, έγραφε “είστε δολοφόνοι, είστε υποκριτές, το σύστημα που φτιάξατε, μας παίρνει τις ζωές”.

Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα οι οπαδοί του ΟΦΗ, εξέδωσαν και αιχμηρή ανακοίνωση, για την τραγωδία στα Τέμπη στην οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων, ότι “το πάμε και όπου βγει, χαρακτηρίζει εμάς τους ίδιους σαν κοινωνία, τις επιλογές μας, καθώς εμείς επιλέγουμε το ποιός θα κυβερνήσει αυτη η χώρα. Κυβερνήσεις που δεν μας υπολογίζουν και μας βλέπουν ως αριθμούς, κοιτάνε μόνο να πάρουν μία καρέκλα και να αρπάξουν οσα περισσότερα μπορούν στερώντας από εμάς ότι δικαιούμαστε από ένα κράτος”.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon