cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Από πάρτι, σε… πάρτι ο ΟΦΗ!

Μετά το 3-2 με τον Άρη, ο ΟΦΗ και ο κόσμος του, γλέντησαν και το 1-0, επί του ΠΑΟΚ στο Γεντί Κουλέ. 2 νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι με 2 ομάδες από το Top-5 του πρωταθλήματος δεν το λες και κακή συγκομιδή…

Από πάρτι, σε… πάρτι ο ΟΦΗ!

Το γκολ-φωτοβολίδα του Αμπάντα στο 95′ και ο νέος θρίαμβος επι του ΠΑΟΚ (1-0), έδωσε το έναυσμα για ένα ακόμη γλέντι, μετά τη λήξη του αγώνα στο Γεντί Κουλέ.

Οι παίκτες και οι προπονητές, όπως συνέβη και στη νίκη επί του Άρη (και αυτή στις καθυστερήσεις με 3-2 με το γκολ του Νέιρα), το πανηγύρισαν μπροστά από τη θύρα 4, με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας, σε ένα πραγματικό ντελίριο!

Ο ΟΦΗ άφησε πίσω του, την κακή εμφάνιση στην Τρίπολη (ήττα με 3-0) και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι φέτος στο γήπεδο του, θα είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Το έδειξε με τον Άρη, το έδειξε και με τον ΠΑΟΚ. Δυο νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι με δυο ομάδες από το Top-5 του πρωταθλήματος.

Το σημαντικό για τον ΟΦΗ, είναι ότι νίκες, όπως αυτή με τον ΠΑΟΚ, με αντιπάλους με τους οποίους έχει αρνητική παράδοση τα τελευταία χρόνια, “φτιάχνουν” τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon