cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Παράκτιων Αθλημάτων στον Καρτερό

Στην παραλία του Καρτερού εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο Παράκτιων Αθλημάτων, που συμπληρώνει τις υποδομές του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ), το Karteros Beach Sports Center…

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Παράκτιων Αθλημάτων στον Καρτερό

Παρουσία δεκάδων θεατών εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο το οποίο από σήμερα θα φιλοξενήσει τα Παγκόσμια πρωταθλήματα Χάντμπολ στην Αμμο.

Πρόκειται για την εγκατάσταση που από σήμερα και έως τις 26 του μήνα, θα «χτυπά» η καρδιά του Παγκόσμιου Χάντμπολ, με τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών – Γυναικών.

Το «Karteros Beach Sports Center» πραγματοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ και θα διεξαχθούν σε τρία κορτ αγώνες, καθώς και ένα προθερμαντήριο και θα αποτελούν πόλο έλξης για ακόμα περισσότερες διοργανώσεις παράκτιων αθλημάτων.

Συμπληρώνονται από βοηθητικούς χώρους (αποδυτήρια, ντουζιέρες, ιατρείο, χώρο για έλεγχο ντόπινγκ, γραφεία διοίκησης, χώροι συνεντεύξεων, συναντήσεων και εργασίας δημοσιογράφων, προσωρινές εγκαταστάσεις τουαλετών κλπ), ενώ έχει αλλάξει και αναβαθμιστεί σημαντικά η εικόνα της περιοχής με τη διαμόρφωση των περιβάλλοντων χώρων (ασφαλτόστρωση δρόμων, πάρκινγκ, σήμανση κ.ά.).

Ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης επισήμανε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του:

«Με όραμα, πίστη, έμπνευση και συνεργασία, καταφέραμε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού να πετύχουμε σημαντικούς στόχους που είχαμε θέση εξ αρχής βασισμένοι σε ένα στοχευμένο σχέδιο για τον αθλητισμό της χώρας. Η Ελλάδα διαθέτει πλέον, εδώ στο Ηράκλειο τις πρώτες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις. Η πόλη μας γίνεται περιζήτητος προορισμός για αθλητικό τουρισμό και πέραν όσων διοργανώσεων ήδη φιλοξενήθηκαν, εκκινούν από αύριο τα 4 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball (Εφήβων – Νεανίδων, Ανδρών – Γυναικών, 14-26 Ιουνίου), με 64 Εθνικές Ομάδες, από 33 χώρες και των 5 ηπείρων. Η Κρήτη πρωτοπορεί, η Ελλάδα αλλάζει! Πάμε μπροστά με όχημα τον αθλητισμό».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon