cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Εργοτέλης-Ηρόδοτος: Ντέρμπι σωτηρίας με πολύ κους-κους στο Παγκρήτιο

Το δικό του…Σταυρό σηκώνει ο Ηρόδοτος, ο οποίος επιδιώκει τη δική του …Ανάσταση, στο Κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη, που θα γίνει Τετάρτη του Πάσχα, στο Παγκρήτιο στάδιο (3μμ)…

Εργοτέλης-Ηρόδοτος: Ντέρμπι σωτηρίας με πολύ κους-κους στο Παγκρήτιο

2 στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ 2, για τον Ηρόδοτο, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα απο τη νίκη, για να μείνει ζωντανός, στην παραμονή απέναντι σε ένα Εργοτέλη, που είναι βαθμολογικά αδιάφορος, καθώς έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία του.

Το Ηρακλειώτικο ντέρμπι μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, για μια αναμέτρηση, που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στα Χανιά, σε ένα ακόμη Κρητικό ντέρμπι, είναι πολύ πιθανό να κριθεί ένα ακόμη εισιτήριο σωτηρίας.

Τα αδιάφορα βαθμολογικά Χανιά, φιλοξενούντον ΟΦΙεράπετρας, που χρειάζεται τουλάχιστον ένα πόντο, για να σωθεί και αυτός.

Διαγόρας-Καλλιθέα,  Αστέρας Βλαχιώτη-Αιγάλεω καιΚαραϊσκάκης-Λεβαδειακός, στα άλλα σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής στην μάχητης σωτηρίας.

Αν τα καταφέρουν Ηρόδοτος και ΟΦΙεράπετρας, τότε η Κρήτη, δεν θα έχει καμία απώλεια απο την Σούπερ Λίγκ 2, στην οποία θα έχει και του χρόνου 5 ομάδες, καθώς Εργοτέλης, Χανιά, Επισκοπή Ρεθύμνου, έχουν εξασφαλίσει προ πολλού την παραμονή τους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon