cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Η νέα διοίκηση του ΕΑΚΗ

Νέα εποχή στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, με νέα διοίκηση, αλλά και  νέες μεγάλες προκλήσεις, αλλά και διοργανώσεις προ των πυλών…

Η νέα διοίκηση του ΕΑΚΗ

Νέα εποχή στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, με νέα διοίκηση, αλλά και  νέες μεγάλες προκλήσεις, αλλά και διοργανώσεις προ των πυλών, με πρώτη τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, που διεξάγονται σε λιγότερο από ένα μήνα στο Ηράκλειο, σε ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την πόλη του Ηρακλείου και τη χώρα συνολικά.

Στην εφημερίδα της κυβερνήσεως (ΦΕΚ) δημοσιεύτηκε η νέα διοίκηση του ΕΑΚΗ, οι διεργασίες για τη στελέχωση της οποίας, έγιναν αμέσως μετά τις εκλογές.

Στην προεδρία του ΕΑΚΗ, στη θέση του πετυχημένου Λευτέρη Ζερβού, συναντάμε ένα τεχνοκράτη, αλλά και ενεργό άνθρωπο του αθλητισμού, τον Μένανδρο Παντελλίδη.

Ο πρώην διευθυντής της VODAFONE στη Νότια Ελλάδα και νυν μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (επικεφαλής εμπορικού τμήματος), αναλαμβάνει τα ηνία του ΕΑΚΗ και θα χρειαστεί να πέσει στα…βαθιά, καθώς οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες διεξάγονται στην… έδρα του ΕΑΚΗ στο Karteros Beach Sports Center, ενώ θα κληθεί να διαχειριστεί και το μεγάλο έργο, ύψους 12 εκ. ευρώ που έχει προκηρύξει στο κολυμβητήριο, ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κλειστή 33αρα πισίνα, κλειστό προπονητήριο, γήπεδα τένις, πίστα σκέιτμπορντ κλπ.

Mέσα σε όλα αυτά βέβαια, την δύσκολη καθημερινότητα στο κολυμβητήριο, το στάδιο Ελευθερίας, όπου η αντικατάσταση του ταρτάν είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά και το Karteros Beach Sports Center, που φιλοξενεί σε μερικές μέρες το μεγάλο αθλητικό event των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, ένα πραγματικά μεγάλο στοίχημα.

Ο Μένανδρος Παντελλίδης, διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα του και παρ’ ότι το έργο του, μόνο εύκολο που δεν είναι, δείχνει διατεθειμένος, να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Δίπλα του, θα είναι δυο πρόσωπα με εμπειρία από την θητεία τους στο ΕΑΚΗ και οι δυο από τον υγρό στίβο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon