cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ κίνηση του Μαρινάκη, που άλλαξε το κλίμα στον Ολυμπιακό

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου Μαρσέλο, εκτόξευσε τους Ολυμπιακούς, που ήταν στα …κάγκελα, για την φετινή μετριότητα της ομάδας τους.

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ κίνηση του Μαρινάκη, που άλλαξε το κλίμα στον Ολυμπιακό

Δεν είναι μόνο τα πέντε Champions League, τα έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, τα τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τα τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, τα δύο Copa del Rey και τα πέντε ισπανικά Σούπερ Καπ, που έχει κατακτήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης (546 συμμετοχές-38 γκολ, σε 16 χρόνια!) ο 34χρονος Βραζιλιάνος Μαρσέλο, η κορυφαία μεταγραφή στην ιστορία του Ολυμπιακού, μαζί με τον Ριβάλντο.

Δεν είναι μόνο οι 58 συμμετοχές και τα 6 γκολ με την Εθνική Βραζιλίας, οι συμμετοχές σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2014, 2018), η κατάκτηση του Confederations Cup (2013).

Είναι η αίγλη, που δίνει στο όνομα του Ολυμπιακού, αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ.

Το αν θα δικαιώσει τις προσδοκίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα το δούμε στο γήπεδο.

Το αφεντικό του Ολυμπιακού, έκανε όμως μια ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ομάδα του, η οποία έχει απογοητεύσει, στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και έχει ξενερώσει τους οπαδούς της.

Με την κίνηση αυτή ο Μαρινάκης, ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ και έκανε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, να τον μνημονεύει για αυτή τη μεταγραφή που θα μείνει στην ιστορία και να ανεβάζει το ηθικό του συλλόγου, που φέτος έδειχνε βυθισμένο στη μετριότητα.

Με την κίνηση αυτή, ο Μαρινάκης, πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους αντιπάλους του, που έβλεπαν ότι θα μπορούσαν να έχουν τύχη στη φετινή σεζόν και να αρπάξουν το πρωτάθλημα.

Δεν είναι μόνο μια μεταγραφή τρομερού εντυπωσιασμού, για τον Ολυμπιακό.

Εχει και ουσία, καθώς ο Μαρσέλο, είναι στα 34 του χρόνια και έχει ακόμη να δώσει…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon