cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ιστορικές …αγωνίες για τον Γιούχτα

Το καμάρι των Αρχανών παίζει τα ρέστα του για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2, για πρώτη φορά στην ιστορία του!!!

Ιστορικές …αγωνίες για τον Γιούχτα

Την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2, για πρώτη φορά στην ιστορία του, διεκδικεί ο Γιούχτας, μαζί με άλλους 4 πρωταθλητές διαφόρων περιφερειών της Ελλάδας.

Από τις 5 ομάδες, το εισιτήριο θα πάρουν οι 4 και ο Γιούχτας φαίνεται να τα βρίσκει σκούρα, απέναντι στους αντιπάλους του.

Οι δυο πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν την άνοδο, είναι ο Καμπανιακός από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, (μετά από 46 χρόνια θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική) και η Κοζάνη (ανεβαίνει μετά από 40 χρόνια στη Β’ Εθνική).

Άρα μένουν άλλα δυο εισιτήρια για να τα διεκδικήσουν οι Αιολικός Μυτιλήνης (10β), Γιούχτας (6β) και Τηλυκράτης Λευκάδας (5β).

Δυο στροφές πριν το φινάλε των μπαράζ ανόδου, ο Γιούχτας είναι στην 4η θέση που δίνει άνοδο, αλλά έχει ένα μόλις πόντο διαφορά από τον βασικό ανταγωνιστή του, τον Τηλυκράτη, με τον οποίο αγωνίζεται την προσεχή Κυριακή στη Λευκάδα, στο παιχνίδι της χρονιάς και εκεί δεν πρέπει να χάσει, ώστε να έχει το πάνω χέρι στην τελευταία αγωνιστική.

Σε αυτήν, ο Γιούχτας υποδέχεται τον Αιολικό και ο Τηλυκράτης παίζει στη Θεσσαλονίκη με τον Καμπανιακό, που έχει εξασφαλίσει την άνοδο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon