cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Κοιμήθηκε …πρόεδρος και όταν ξύπνησε δεν ήταν!

Όμορφες ιστορίες της Σούπερ Λίγκ. Ονειρευόταν ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκ, αλλά λογάριαζε χωρίς τον Βαγγέλη…

Κοιμήθηκε …πρόεδρος και όταν ξύπνησε δεν ήταν!

Κοιμήθηκε …πρόεδρος και όταν ξύπνησε δεν ήταν!

Αυτό συνέβη, με τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας Πανουργιά Παπαιωάννου, ο οποίος ονειρευόταν ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκ, αλλά η αιφνιδιαστική εμφάνιση του Βαγγέλη Μαρινάκη, την παραμονή των εκλογών, εξοστράκισε την υποψηφιότητα, του αφεντικού της ομάδας της Φθιώτιδας και όσων τον υποστήριζαν.

Το…όνειρο του Πανουργιά, έμεινε όνειρο, καθώς δεν μπορούσε ασφαλώς να αναμετρηθεί με το μέγεθος του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, σε μια τέτοια ψηφοφορία.

Ετσι, αν και μερικά 24ωρα πριν τις εκλογές, φαινόταν ο μοναδικός υποψήφιος, απέσυρε την υποψηφιότητα του.

Ο Μαρινάκης ψηφίστηκε απο 9 ΠΑΕ, ενώ 6 τάχθηκαν ουσιαστικά κατά με λευκό ή απουσία  απο την ψηφοφορία  (λευκό η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, η Λαμία, η ΕΠΟ και «απών» ο Βόλος) και το αφεντικό του Ολυμπιακού, εξελέγη νέος πρόεδρος της Λίγκας, μετά απο 12 χρόνια, που ήταν ξανά στην προεδρία.

Επι δικής του εποχής, λένε ότι,  η Σούπερ Λίγκ, είχε το καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ιστορίας της (κεντρική διαχείριση) και τους περισσότερους χορηγούς.

Προφανώς αυτό (τα πιθανά έσοδα δηλαδή) εκτίμησαν και ομάδες που δεν ήταν στο μπλοκ του Ολυμπιακού και του έδωσαν την ψήφο τους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon