cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Μεταγραφική κινητικότητα στον ΟΦΗ

Έρχονται εξελίξεις και δεν αποκλείεται και ανακοινώσεις, μέσα στην εβδομάδα.

Μεταγραφική κινητικότητα στον ΟΦΗ

Μεταγραφική κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στον ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα κινείται στην αγορά του εξωτερικού για βασικές θέσεις (στόπερ, 8αρι, ακραίος και φουνταριστός επιθετικός), ενώ τα ονόματα δεν λείπουν στο μεταγραφικό ρεπορτάζ, απο παίκτες που είναι γνωστοί στο κοινό της ομάδας, λόγω της θητείας τους, στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Το όνομα του 28χρονου κεντρικού αμυντικού (1μ96)  Σπύρου Ρισβάνη, ο οποίος έπαιξε τα τελευταία δυο χρόνια στην Κύπρο με την Ανόρθωση, είναι απο αυτά που ξεχωρίζουν.

Το κασέ του άλλοτε στόπερ του Παναθηναικού τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Σαμαράς απο την θητεία του στους πράσινους, είναι «αλμυρό» για τα δεδομένα του ΟΦΗ (περίπου 200 χιλ. ευρώ), αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.

Ακόμη, το όνομα του πρώην Πορτογάλου εξτρέμ του ΟΦΗ Λυσάνδρο Σεμέντο, φαίνεται να είναι στα υπόψιν, καθώς ο παίκτης έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής του στον ΟΦΗ, ενώ είναι ελεύθερος απο την Ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο Σεμέντο προέρχεται απο ένα σοβαρό τραυματισμό, έχασε την περασμένη σεζόν, αλλά είναι στο δρόμο της επιστροφής.

Με τη φανέλα του ΟΦΗ, πρόπερσι ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης του πρώτου γύρου στην Σούπερ Λιγκ 1, αλλά μετά του φούσκωσαν τα μυαλά για μεταγραφή και η εικόνα του στον δεύτερο γύρο, δεν ήταν η ανάλογη.

Ο 25χρονος επιθετικός του Εργοτέλη Τάιρον Κόνραντ, είναι επίσης ένας παίκτης που όπως έχουμε ξαναγράψει βρίσκεται στο κάδρο της ομάδας.

Η υπόθεση των δανεικών Λάμπρου (απο ΠΑΟΚ) και Λουίς Φελίπε (απο Σπόρτινγκ Λισαβόνας) θα κρίνουν πολλά στα μεταγραφικά του ΟΦΗ, ανάλογα με το αν μείνουν ή όχι οι παίκτες στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν.

Επίσης ανοιχτό είναι το θέμα του Πραξιτέλη Βούρου, τον οποίο θέλει ο Παναθηναικός, ενώ και ο ΟΦΗ του έχει καταθέσει πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon