cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

“Μπάζει” η άμυνα του ΟΦΗ

Τα 5 γκολ σε δυο παιχνίδια που έχει δεχθεί στις δυο πρώτες αγωνιστικές, είναι ένα ηχηρό καμπανάκι…

“Μπάζει” η άμυνα του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πήγε με θάρρος, μετά τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας επί του Άρη με 3-2, για να σπάσει αυτήν την απίστευτα κακή παράδοση στο γήπεδο “Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης, στο οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ (είχε κερδίσει το μακρινό ’62 στη Β’ Εθνική, αλλά στο γήπεδο του Παναρκαδικού), αλλά προδόθηκε από την τραγική εικόνα της άμυνας του και υπέστη βαριά ήττα με 3-0, από τον Αστέρα του Ράσταβατς, ο οποίος παρουσιάστηκε αγνώριστος σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας στην Τούμπα, όπου είχε χάσει εύκολα με 3-0.

Ο ΟΦΗ έμεινε στις δάφνες της νίκης επί του Άρη και δεν κοίταξε να διορθώσει τις αμυντικές αδυναμίες, που είχε δείξει και στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όπου ο αντίπαλος (Άρης) είχε 2 γκολ, δυο δοκάρια και 15 τελικές, αλλά…έχασε στο Γεντί Κουλέ.

Αυτή τη φορά, ο Αστέρας ήταν πιο εύστοχος από τον Άρη και η τριπλέτα Μπαρτόλο, Μιριτσέλο και Μουνάφο, έκαναν την αμυντική τριάδα του ΟΦΗ (και οι τρείς δεξιοπόδαροι) να υποφέρει.

Οι Αρκάδες, πήραν πρώτα το κέντρο με τον 35αρη Μουνάφο να αναδεικνύεται σε μορφή και τον ΟΦΗ να έχει σε κακή μέρα Μεγιάδο και Γκαγιέγος και εν συνεχεία χτύπησαν στην άμυνα, επιτιθέμενοι κατά βούληση στο πρώτο ημίχρονο, περιορίζοντας σε ρόλο κομπάρσου τον ΟΦΗ.

Ο Σίτο από τα άκρα και ο Μπαρτόλο με τον Μιριτσέλο από τον άξονα, ήταν ο εφιάλτης της αμυντικής τριάδας του ΟΦΗ (Καρώ, Βούρος, Λαμπρόπουλος).

Χωρίς ανασταλτική δύναμη στο κέντρο η Λαμία από τον άξονα έκανε ότι ήθελε και όταν έβγαλε υπεραρυθμία στην άμυνα του ΟΦΗ, οι αμυντικοί της κρητικής ομάδας, πελαγοδρομούσαν.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon