cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Νίκη-θρίαμβος με φανταστικό γκολ!

Ο Αμπάντα, στο 95′ με γκολ για όσκαρ με το καλό του αριστερό πόδι “σκότωσε” τον ΠΑΟΚ και χάρισε στον ΟΦΗ, ένα ακόμη μεγάλο τρίποντο στο γήπεδο του, το δεύτερο για φέτος…

Νίκη-θρίαμβος με φανταστικό γκολ!

Με τον Άρη, ο Χουάν Νέιρα ήταν ο δήμιος στο 91′ στην μεγάλη νίκη του ΟΦΗ (3-2).

Με τον ΠΑΟΚ, ήταν η σειρά του ο Αμπάντα, στο 95′ με γκολ για όσκαρ με το καλό του αριστερό πόδι “σκότωσε” τον ΠΑΟΚ και χάρισε στον ΟΦΗ, ένα ακόμη μεγάλο τρίποντο στο γήπεδο του, το δεύτερο για φέτος.

Το Γεντί Κουλέ, πήρε και πάλι φωτιά, με ένα φινάλε απαγορευτικό για …καρδιακούς, αλλά και πάλι με νικητή, τον ΟΦΗ!

Ο βοηθός αρχικά ακύρωσε το φανταστικό γκολ του Αμπάντα, που κάρφωσε τον Κοτάρσκι, σηκώνοντας τη σημαία για οφσάιντ,  αλλά ήρθε το VAR να ακυρώσει την υπόδειξη του βοηθού και να μετρήσει κανονικά το φανταστικό γκολ!

Ο νόμος του Γεντί Κουλέ, μίλησε και πάλι για τον ΟΦΗ, που φαίνεται ότι φέτος θα στηριχθεί πολύ στην έδρα του, μετρώντας δυο νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι!

Ο ΠΑΟΚ, με τη σειρά του, πλήρωσε τη νωχελικότητα του, σε όλο το παιχνίδι. Επαιξε με τη φωτιά και κάηκε στο φινάλε.

Ο ΟΦΗ έκλεισε τους διαδρόμους προς τον ΠΑΟΚ, ο φορμαρισμένος δικέφαλος του Βορρά απο τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν έκανε φάσεις στο Γεντί Κουλέ και έτσι ο ΟΦΗ, με το γκολ του Αμπάντα στο 95′  πανηγύρισε τη νίκη-θρίαμβο!

Σημαντικό για την ομάδα του Νταμπράουσκας, και το γεγονός, ότι για πρώτη φορά φέτος κράτησε το μηδέν στην άμυνα του (μετρούσε 5 γκολ παθητικό στα δυο πρώτα ματς με τον Άρη νίκη με 3-2 και Αστέρα ήττα με 3-0).

Ο ΟΦΗ άφησε πίσω του, την πολύ άσχημη εμφάνιση στην Τρίπολη και επέστρεψε στις αξιόπιστες εμφανίσεις, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon