cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ο… άθλος που κυνηγάει το βόλεϋ του ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ δείχνουν διατεθειμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους – Η ομάδα βόλεϋ του ΟΦΗ, μετά από 4 χρόνια στην Volley League, ελπίζει σε ένα …θαύμα για να σωθεί και φέτος!!!

Ο… άθλος που κυνηγάει το βόλεϋ του ΟΦΗ

Πριν από τρεις αγωνιστικές, οι ελπίδες φαινόταν να είναι μηδενικές, όταν ήταν 8 βαθμούς πίσω από τον Άθλο Ορεστιάδας, αλλά μετά το 3Χ3 που έκανε ο ΟΦΗ στην έδρα του, κερδίζοντας Πήγασο Πολίχνης, Αριστοτέλη Σκύδρας και Άθλο Ορεστιάδας, η διαφορά έπεσε στους δυο βαθμούς και στις τελευταίες αγωνιστικές όλα μπορεί να γίνουν!

Στα δυο τελευταία παιχνίδια, ο ΟΦΗ παίζει εκτός έδρας με Πήγασο Πολίχνης και Αριστοτέλη Σκύδρας, ενώ ο Άθλος Ορεστιάδας, ο βασικός ανταγωνιστής του ΟΦΗ, υποδέχεται εντός έδρας, τους ίδιους αντιπάλους, στο φινάλε των πλέι-άουτ.

Ο ΟΦΗ θέλει το 2Χ2, αλλά για να μείνει στην κατηγορία, θα πρέπει ο Αθλος να μην πάρει πάνω από 4 βαθμούς, στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Το σημαντικό, για τον ΟΦΗ, είναι ότι εκτός από το καθαρό τρίποντο, στο τελευταίο παιχνίδι επί του Άθλου (νίκη με 3-0), πήρε και την ισοβαθμία, από το βασικό του, αντίπαλο.

Στον ΟΦΗ δείχνουν διατεθειμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους και αν τα καταφέρουν, θα έχουν κάνει πράγματι έναν μεγάλο …Άθλο, που είναι και η ονομασία, της ομάδας που θέλει να ρίξει ο ΟΦΗ, για να σωθεί εκείνος!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon