cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Ο “χάρτης” του ΟΦΗ

Απέναντι σε τέσσερις, καλές Ολλανδικές ομάδες, ο Νίκος Νιόπλιας θα τσεκάρει την αγωνιστική δυνατότητα της ομάδας, που θα χτίσει.

Ο “χάρτης” του ΟΦΗ

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, αλλά αυτήν  την εποχή οι ομάδες, φιξάρουν τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, στα οποία και θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους, για τη νέα σεζόν.

Ετσι και ο ΟΦΗ, ο οποίος θα «χτιστεί» και φέτος στην Ολλανδία (15-30 Ιουλίου), ανακοίνωσε τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο διάστημα της παραμονής του στο εξωτερικό.

Πρόκειται για 4 φιλικά παιχνίδια τα οποία θα είναι με την Ουτρέχτη (20/7), με την Χέρακλες (23/7), με την Βίτεσε (26/7) και με την Go Ahead Eagles (29/7).

Τέσσερις, δηλαδή καλές Ολλανδικές ομάδες, απέναντι στις οποίες ο Νίκος Νιόπλιας θα τσεκάρει την αγωνιστική δυνατότητα της ομάδας, που θα χτίσει.

Στον χάρτη, που δημοσιοποίησε η κρητική ΠΑΕ με τα φιλικά, βλέπετε και τις αποστάσεις  των γηπέδων και τις μετακινήσεις, που δεν είναι μεγάλες, όπως ήταν πέρσι.

Μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, ο ΟΦΗ θα συμμετάσχει σε τουρνουά στο Βόλο με τη συμμετοχή της τοπικής ομάδας, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αστέρα Τρίπολης 7-9 Αυγούστου.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, οπότε δεν αποκλείεται ένα ακόμη φιλικό για τον ΟΦΗ, ως πρόβα-τζενεράλε το Σαββατοκύριακο 13-14 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon