cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

ΟΦΗ: Άρωμα Ολλανδίας

Ο ΟΦΗ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τα φιλικά του στην Ολλανδία, τα ανακοίνωσαν όμως οι Ολλανδοί. Στις 23 Ιουλίου το πρώτο φιλικό στο εξωτερικό…

ΟΦΗ: Άρωμα Ολλανδίας

Ο ΟΦΗ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη, τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στην Ολλανδία, όπου θα βρεθεί 15-30 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι Ολλανδοί όμως, που φημίζονται για την οργάνωση και την ετοιμότητα τους, ανακοινώνουν τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας τους.

Το όνομα του ΟΦΗ, βρίσκεται στα φιλικά που ανακοίνωσε η Χέρακλες, η οποία θα αντιμετωπίσει την κρητική ομάδα στις 23 Ιουλίου στην Ολλανδία.

Η Ολλανδική ομάδα, υποβιβάστηκε φέτος από την μεγάλη κατηγορία.

Η  ανακοίνωση για το φιλικό για τον ΟΦΗ μας βάζει ήδη στο πνεύμα της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία (και για τον ΟΦΗ) ξεκινάει νωρίς φέτος, καθώς από τα μέσα Ιουνίου, οι παίκτες αναμένονται στο Ηράκλειο για τα προκαταρκτικά, πριν την αναχώρηση για το εξωτερικό.

Φέτος, η προετοιμασία των ομάδων θα είναι διαφορετική, καθώς τον Δεκέμβριο, θα υπάρξει διακοπή ενός μήνα, λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ, το οποίο για πρώτη φορά θα γίνει χειμώνα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon