cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Που το πάει ο φετινός ΟΦΗ;

Ο ΟΦΗ παρουσιάζει ίσως την χειρότερη εικόνα της ιστορίας του, στην Σούπερ Λίγκ και τα ολέθρια λάθη του σχεδιασμού της ομάδας, το καλοκαίρι, αποτυπώνονται στο πληγωμένο κορμί της ομάδας

Που το πάει ο φετινός ΟΦΗ;

Που το πάει ο φετινός ΟΦΗ;

Η ήττα-σοκ από τον Ιωνικό στο Γεντί Κουλέ (0-2), τον έριξε στην ζώνη υποβιβασμού και η ανησυχία για το μέλλον της ομάδας, κορυφώνεται.

Ο ΟΦΗ παρουσιάζει ίσως την χειρότερη εικόνα της ιστορίας του, στην Σούπερ Λίγκ 1 και τα ολέθρια λάθη του σχεδιασμού της ομάδας, το καλοκαίρι, αποτυπώνονται στο πληγωμένο κορμί της ομάδας.

Αν δεν γίνουν προσεκτικές μεταγραφικές κινήσεις, στο διάστημα της διακοπής του Μουντιάλ (14/11-21/12), η ομάδα θα κινδυνεύσει να χάσει την κατηγορία.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται παίκτες ποιότητας, για να ανεβάσει το πολύ χαμηλό αγωνιστικό του επίπεδο.

Η σημερινή εικόνα της ομάδας, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.

Ο ΟΦΗ δεν έχει κερδίσει κανένα αντίπαλο στο γήπεδο του, στις 11 πρώτες αγωνιστικές, στις οποίες έχει να επιδείξει μόνο μια νίκη, εκτός έδρας με το Βόλο.

Το Γεντί Κουλέ, που θα έπρεπε να είναι η πηγή της δύναμης του και η βάση της πορείας του, έχει γίνει η χαρά του κάθε πικραμένου.

Για παράδειγμα, ο Ιωνικός που πέρασε θριαμβευτικά απο το Γεντί Κουλέ, πανηγύρισε την πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα!

Που το πάει ο φετινός ΟΦΗ;

Την απάντηση μπορεί να δώσει μόνο ο ιδιοκτήτης, Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος μετά το τελευταίο βατερλό, άκουσε τους φιλάθλους να του ζητούν μεταγραφές, γιατί η σημερινή ομάδα, δεν σώζεται.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon