cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Σαν τους…φαντάρους μετράνε τις μέρες στον ΟΦΗ

Σαν τους…φαντάρους μετράνε οι παίκτες του ΟΦΗ, τις μέρες που απομένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν και μετά πάνε για …μπάνια και διακοπές!

Σαν τους…φαντάρους μετράνε τις μέρες στον ΟΦΗ

Η Λίγκα, όρισε τα τρία τελευταία (αδιάφορα) παιχνίδια των πλέι-άουτ και με βάση το πρόγραμμα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ, ολοκληρώνονται στις 14 Μαίου, με το τελευταίο παιχνίδι των πλέι-άουτ στο Βόλο, που θα γίνει στις 17:00 στο Πανθεσσαλικό.

Τρείς αγωνιστικές πριν το τέλος, το επόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ, ορίστηκε στις στις 30 Απριλίου, Σάββατο, με τον Παναιτωλικό στις 17:30, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Θα ακολουθήσει και πάλι εντός έδρας το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης , στις 8 Μαϊου, Κυριακή, στις 4μμ και θα κλείσει τα παιχνίδια, το Σάββατο, 14 Μαϊου, στις 17:00 στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Βόλο.

Σε κάτι λιγότερο απο ένα μήνα, δηλαδή οι παίκτες του ΟΦΗ, φεύγουν για…διακοπές!

Κάποιοι απο αυτούς, θα επιστρέψουν για τη νέα σεζόν, κάποιοι άλλοι όχι.

Εκείνοι που θα είναι στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα περίοδο θα πρέπει να βρίσκονται στο Ηράκλειο, στα τέλη Ιουνίου, καθώς η προετοιμασία θα αρχίσει το πρώτο δεκαήμερο Ιουλίου και στα μέσα Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το εξωτερικό (Ολλανδία), όπου θα γίνει και φέτος η προετοιμασία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon