cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Συναγερμός στην Αλικαρνασό για τον Ηρόδοτο

Ο Ηρόδοτος, που έδειχνε κάποια στιγμή να μην μπορεί να ανταποκριθεί στην διεκδίκηση της σωτηρίας του, έχει μπεί για τα καλά στο «κόλπο», τρείς αγωνιστικές πριν το φινάλε της Σούπερ Λίγκ…

Συναγερμός στην Αλικαρνασό για τον Ηρόδοτο

Η ομάδα της Αλικαρνασού, η οποία παραμένει σε θέση υποβιβασμού, μπορεί να ελπίζει αν κάνει το 3Χ3, στα τελευταία παιχνίδια για τη λήξη της σεζόν!

Το πλεονέκτημα για τον Ηρόδοτο, είναι ότι θα δώσει και τα τρία παιχνίδια στο Ηράκλειο!

Δυο στην Αλικαρνασό με τον Καραισκάκη Αρτας και τον Αστέρα Βλαχιώτη και ένα στο Παγκρήτιο, στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον Εργοτέλη.

Ελπίδας σωτηρίας βέβαια θα φανεί πραγματικά αν ο Ηρόδοτος κερδίσει την Κυριακή στο γήπεδο του, τον Καραϊσκάκη Αρτας, που είναι απο τους βασικούς συνδιεκδικητές της σωτηρίας.

Αν πάρει αυτό το τρίποντο, τότε αυτόματα θα αντλήσει μεγάλη δύναμη για τα δυο επόμενα παιχνίδια, με τον βαθμολογικά αδιάφορο Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο και τον τελευταίο τελικό, με τον Αστέρα Βλαχιώτη στην Αλικαρνασσό.

Στον Βλαχιώτη, προπονητής είναι ο Ηλίας Φυντάνης, πρώην τεχνικός του Ηροδότου.

Σε κάθε περίπτωση, η Αλικαρνασός είναι σε …συναγερμό, καθώς το «καμάρι» της, ο Ηρόδοτος, που έχει ανεβασμένη ψυχολογία, απο τις τελευταίες νίκες, μπορεί να τα καταφέρει και τη νέα σεζόν να σχεδιάσει καλύτερα την συμμετοχή της, στην Σούπερ Λίγκ 2. 

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon