cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Το deal του ΟΦΗ με τη Λάτσιο για τον Μανδά

Ο ΟΦΗ θα εισπράξει από αυτή τη συμφωνία, κάτι λιγότερο από το 1.5 εκ. ευρώ, που είναι το μπαϊ-άουτ του παίκτη και ίσως και κάποιο ποσοστό μεταπώλησης…

Το deal του ΟΦΗ με τη Λάτσιο για τον Μανδά

Τρία 24ωρα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, το σίριαλ Μανδάς, κλείνει για τον ΟΦΗ.

Μετά από ένα θερμό καλοκαίρι, με διαπραγματεύσεις με ομάδες εντός (ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ) και εκτός Ελλάδος (Κάντιθ, Κοπενχάγη), τελικά ο 21χρονος τερματοφύλακας, κλείνει στην Ιταλική Λάτσιο, με την οποία ο ΟΦΗ έχει δώσει τα χέρια, κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον επίσημα, από την κρητική ομάδα.

Ο Μανδάς μεταβαίνει στην Ιταλία, για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές και επιστρέφει στο Ηράκλειο, ώστε να τεθεί στην διάθεση της ομάδας, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Το ξεχωριστό στη συμφωνία ΟΦΗ-Λάτσιο-Μανδά, είναι ότι όπως γίνεται γνωστό, από τα Ιταλικά μέσα, ο ταλαντούχος τερματοφύλακας της ελληνικής Λίγκας, δεν θα μεταβεί αμέσως, στο Καμπιονάτο.

Θα μείνει δανεικός στον ΟΦΗ, για ένα χρόνο.

Η συμφωνία, δηλαδή για τον Μανδά, θα ενεργοποιηθεί από το επόμενο καλοκαίρι (2024) και έτσι ο ΟΦΗ, θα κρατήσει στις τάξεις του, τον Μανδά και δεν θα χρειαστεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, να ψάξει πανικόβλητος, για βασικό τερματοφύλακα.

Θα έχει το χρόνο, να βρει και διάδοχη λύση μέχρι τον Ιανουάριο ή στη χειρότερη περίπτωση, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, που θα φύγει ο Μανδάς, για την Ιταλία.

Οικονομικοί όροι, δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστοί για το deal του ΟΦΗ με τη Λάτσιο για τον Μανδά, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ θα εισπράξει από αυτή τη συμφωνία, κάτι λιγότερο από το 1.5 εκ. ευρώ, που είναι το μπαι-άουτ του παίκτη και ίσως και κάποιο ποσοστό μεταπώλησης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon