cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Το Ελληνικό πρωτάθλημα τελείωσε, αλλά η μπάλα παίζεται στις δικαστικές αίθουσες!

Ελλάς το…μεγαλείο σου!
Το Ελληνικό πρωτάθλημα τελείωσε, αλλά η…μπάλα παίζεται στις αίθουσες των αθλητικών δικαστηρίων!

Το Ελληνικό πρωτάθλημα τελείωσε, αλλά η μπάλα παίζεται στις δικαστικές αίθουσες!

Η υπόθεση του Παναιτωλικού, την οποία “κυνηγούν” ο Απόλλων που υποβιβάστηκε και η Λαμία, που έχει πάει στα μπαράζ με τη Βέροια, είναι σε πρώτο πλάνο.

Στις 25/5 θα βρεθεί ενώπιον του δικαστικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζοντας την κατηγορία του στοιχηματισμού, επειδή σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αξιωματούχος του, (Γενικός Αρχηγός) Κουτσοσπύρος, στοιχημάτισε στην κίτρινη κάρτα που είδε ο Κορνέλιους στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (2-4).

Η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος προς το δικαστικό είναι σύμφωνα με πληροφορίες υποβιβασμός του Παναιτωλικού και πρόστιμο 300.000 ευρώ, ενώ για τον εμπλεκόμενο αξιωματούχου της ομάδας Χρήστο Κουτσοσπύρο (πέραν των υπολοίπων φυσικών προσώπων) η προτεινόμενη ποινή είναι 10ετής αποκλεισμός από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Σειρά παίρνει η υπόθεση του Αρη, με τον Βόλο, να στέλνει εξώδικο στην ΕΠΟ, για παράνομη αδειοδότηση ΟΥΕΦΑ στον Αρη, λόγω οφειλής σε ξένο ποδοσφαιριστή.

Η περίπτωση αυτή ενδιαφέρει την ΑΕΚ, που έχει αποκλειστεί απο την Ευρώπη και αν ο Αρης τελικώς τιμωρηθεί και χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο που έχει κατακτήσει, αυτό πηγαίνει στην ΑΕΚ!

Κοντά σε αυτά, ήρθε και μια τρίτη περίπτωση.

Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Χερόνιμο Μπαράλες στον τελευταίο αγώνα των πλέι-άουτ της Super League κατέθεσε ο Απόλλων Σμύρνης. 

Η εν λόγω αναμέτρηση στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης έληξε ισόπαλη 2-2.

Ο Απόλλων ακόμα και αν πάρει τους +2 βαθμούς, δεν σώζεται (θα πάει 24, ενώ η προτελευταία Λαμία έχει 26), εκτός και αν στην Ελαφρά Ταξιαρχία, γνωρίζουν και κάτι άλλο, που δεν έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο…

Το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει τελειώσει, αλλά δεν σε αφήνει ποτέ να πλήξεις…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon