cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Το καλοκαιρινό …οδοιπορικό του ΟΦΗ

Διακοπές τέλος για τον ΟΦΗ – Ποια τα φιλικά παιχνίδια της κρητικής ομάδας σε Ολλανδία, Ιταλία και Ελλάδα, πριν την σέντρα του πρωταθλήματος;

Το καλοκαιρινό …οδοιπορικό του ΟΦΗ

Διακοπές …τέλος, για τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι επέστρεψαν στο γήπεδο και τα …βάσανα της προετοιμασίας, ξεκίνησαν για αυτούς.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Ιουλίου, οπότε και η κρητική ομάδα, θα μεταβεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Εκεί θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με με την Χερενφέιν (20/7), την Μπρέντα (25/7) και την Ουτρέχτη (29/7).

Με την επιστροφή στην Ελλάδα, ο ΟΦΗ θα δώσει ένα φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (5/8) στο γήπεδο της Καλλιθέας και ένα ακόμη-το μεγαλύτερο-με την Φιορεντίνα στην Φλωρεντία στις 12/8. Το φιλικό αυτό θα γίνει στο νέο αθλητικό κέντρο της ομάδας Viola Park και ήδη φίλαθλοι του ΟΦΗ, κάνουν σκέψεις για εκδρομή, απο το Ηράκλειο, για αυτό το μεγάλο διεθνές φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ.

Με την επιστροφή στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας, καθώς στις 18 Αυγούστου ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα.

Η κλήρωση θα γίνει στις 17 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon