cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Το μπάσκετ του ΟΦΗ ενισχύθηκε και βλέπει ψηλότερα

Ο ΟΦΗ ενισχύθηκε με έμπειρους παίκτες και φέτος θέλει να κάνει μια χρονιά καλύτερη από την περσινή με πρώτο στόχο την εύκολη παραμονή στην κατηγορία…

Το μπάσκετ του ΟΦΗ ενισχύθηκε και βλέπει ψηλότερα

Με αισιοδοξία για μια πετυχημένη σεζόν, στη Β’ Εθνική, το μπάσκετ του ΟΦΗ, ξεκίνησε την προετοιμασία του στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 7 Οκτωβρίου και ο ΟΦΗ θέλει να παρουσιάσει και φέτος μια ανταγωνιστική ομάδα στην κατηγορία.

Ο ΟΦΗ ενισχύθηκε με έμπειρους παίκτες και φέτος θέλει να κάνει μια χρονιά καλύτερη απο την περσινή με πρώτο στόχο την εύκολη παραμονή στην κατηγορία.

Στην “πρώτη” του ΟΦΗ, το “παρών” έδωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με εξαίρεση τον 28χρονο ύψους 2μ09 σέντερ Τάσο Πιλκούδη, ο οποίος αναμένεται στο Ηράκλειο τις επόμενες ημέρες.

Παρόντες ωστόσο, όλοι οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες, ο γκάρντ Άλκης Παππάς, ο γκαρντ Δημήτρης Ζαφειρούδης, ο 23χρονος (1μ96) φόργουορντ Νίκος Κασπίρης και ο Μιχάλης Καψάλης που επέστρεψε στον ΟΦΗ.

Κοντά στους νέους και οι παλιοσειρές Τσερκιτζόγλου, Μποχωρίδης, Λιανός, αλλά και οι Πρωτογεράκης, Σταμπουλής, που διαμορφώνουν ένα δυνατό σύνολο για την ομάδα του ΟΦΗ στην Β’ Εθνική.

Μεταγραφή, έκανε και η…επιτροπή μπάσκετ, η οποία πλαισιώθηκε με τον Νεκτάριο Μυλωνάκη.

Ενώ προσθήκη έγινε και στο τεχνικό επιτελείο με τον Κώστα Πάλλη, να είναι συνεργάτης του Βασίλη Ράλλη (παραμένει στο τιμ και ο Μάνος Καρλάφτης).

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon