cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Η Ferrari επέστρεψε;

Η Ιταλική ομάδα έπειτα από δύο χρόνια μέτριων εμφανίσεων μάχεται ξανά για την κορυφή.

Η Ferrari επέστρεψε;

Η εμφάνιση και των δύο F1-75 ήταν εντυπωσιακή, ενώ ο Leclerc δίνοντας τα όλα στον τελευταίο του γύρο κατάφερε να εξασφαλίσει την pole από τον Verstappen! Εξαιρετικός και ο Sainz, ενώ οι Mercedes είναι σαφώς πιο πίσω.

Οι δύο Mercedes ήταν εμφανώς πιο πίσω από τις δύο άλλες κορυφαίες ομάδες, με τον Russell μάλιστα να χρειάζεται και 2ο γύρο για να σιγουρέψει την πρόκρισή του στο Q2. Η απογοήτευση, όμως, άκουγε στο όνομα Ricciardo. Ο Αυστραλός δεν μπόρεσε να τιθασεύσει την MCL36 με αποτέλεσμα να μείνει εκτός…

Στο Q3, εκεί όπου οι πιλότοι αναζητούν την τέλεια προσπάθεια ο Sainz δεν μπόρεσε να βελτιώσει τον χρόνο του, ενώ ο Verstappen βελτίωσε αλλά όχι αρκετά, κλειδώνοντας όμως την δεύτερη θέση στην σειρά εκκίνησης. Ιδανική ήταν ωστόσο η προσπάθεια του Leclerc. Επιθετικός αλλά και ήρεμος ο πιλότος της Squderia κατάφερε να γράψει τον ιδανικό χρόνο που του δίνει την δυνατότητα να εκκινήσει τον αυριανό αγώνα, πρώτο για την φετινή σεζόν της Formula 1, από την πρώτη θέση του Grid. Τρίτος για μόλις 6 χιλιοστά από τον Verstappen ο Sainz, τέταρτος ο καλός αλλά λίγο άχρωμος Perez ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Hamilton, Bottas (!) Magnussen, Alonso, Russel και Gasly.

To Grand Prix του Μπαχρέιν διεξάγεται αύριο στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon