cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 08.05 2024

3η Συνεδρία: Όλα “κάτω από το χαλί” της βίας- και – του 41%.

Μετά την κατακραυγή της κοινής γνώμης από τον βασανισμό, στην Αράχωβα, του άτυχου Χάσκι, Όλιβερ, ήρθε και η είδηση της δολοφονικής επίθεσης σκύλων, σε 50χρονη γυναίκα, στην Θεσσαλονίκη…

3η Συνεδρία: Όλα “κάτω από το χαλί” της βίας- και – του 41%.

Βροχερή Δευτέρα (11-12-23) σήμερα και η πρωινή ειδησεογραφία δεν μπορεί να μας αφήσει από να μην ασχοληθούμε, με την κακοποίηση των ζώων που τόσο έχει εξελιχθεί και αυτό, σε δομικό κοινωνικό πρόβλημα, τα τελευταία χρόνια.

Μετά την κατακραυγή της κοινής γνώμης από τον βασανισμό, στην Αράχωβα, του άτυχου Χάσκι, Όλιβερ, ήρθε και η είδηση της δολοφονικής επίθεσης σκύλων, σε 50χρονη γυναίκα, στην Θεσσαλονίκη….

Γεγονότα που μας δεν μας υποδεικνύουν πια, αλλά… “φωνάζουν” πως η βία, η κοινωνική κακοποίηση, οι γυναικοκτονίες και οι βασανισμοί, γενικά ανθρώπων και ζώων, είναι τα πρώτα θέματα στην ατζέντα της καθημερινότητάς μας, εδώ και χρόνια!

67 δολοφονίες ζώων – τον τελευταίο μήνα! – και δεκάδες γυναικοκτονίες τα τελευταία χρόνια, έχουν αφήσει την κοινωνία, ακινητοποιημένα σοκαρισμένη αλλά και σιωπηλή, και φοβισμένη.

Και ας κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, και ας κάνουμε πως το 41% είναι για όλα η σωστή απάντηση. Μην τυχόν και καταλάβουν οι Νοικοκυραίοι πως αν σηκώσουν το…”χαλί”, βρωμάει φασισμός, βία και θάνατος.

Όλα κάτω από το χαλί, όλα κοινωνικά συμφωνημένα, ώστε να ευθύνονται πάντα άλλοι, τα θύματα, οι νέοι ή ακόμα και τα μικρά, κατά τα άλλα, γλυκύτατα ζωάκια.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon