cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Ακόμα μια κακοφτιαγμένη ριμάδα του “θείου Γιώργου”

Παρακαλώ να βγείτε, το κόμμα είναι διαπλεκόμενο και ολιγαρχικό, φταίει ο αρχηγός που… βγάζει μια “προεδρίλα”, μόνο να προσέχει του στήνουνε κακοτοπιές… μην πάθει καμμιά νίλα!

Ακόμα μια κακοφτιαγμένη ριμάδα του “θείου Γιώργου”

Ο Στέφανος τον Στέφανο πολύ τον πίκρανε με όλα αυτά που είπε για αυτό και ο δεύτερος την πόρτα του δείχνει: παρακαλώ να βγείτε, το κόμμα είναι διαπλεκόμενο και ολιγαρχικό, φταίει ο αρχηγός, αν με είχατε υπερψηφίσει λέει ο Τζουμάκας όλα θα ήταν αλλιώς.

Το 1,3% 1917 ψήφοι στις προεδρικές ήρεμο ύπνο δεν του φέρνουν και ο Φίλης ο ευγενικός λέει πως οι Κασσελακιστές πολύ το γέρνουν το κόμμα προς τα δεξιά για αυτό και οι ψηφοφόροι το αποφεύγουν και πως ο Στέφανος και ο Παύλος αγκάθινο στεφάνι πλέκουν στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι ριζοσπαστικός αλλά και αντικαπιταλιστικός.

Τους τα έλεγε-των βιομηχάνων-έξω από τα δόντια ο παλιός ο αρχηγός τι Μάρξ, τι Έγκελς, τι Λένιν-Τρότσκυ-Μάο, διαβασμένος ο “μικρός” στον ΣΕΒ τους είχε αλαλιάσει, είχε-λένε-καταντήσει κουραστικός το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο Παπάς -όχι ο Νίκος, αυτός προεδρικός γεννήθηκε, προεδρικός θα αποθάνει- τέτοιος τύπος.

Και ο εκλεγμένος πρόεδρος δείχνει για αρχηγός, βγάζει μια προεδρίλα, μόνο να προσέχει, του στήνουνε κακοτοπιές, μην πάθει καμμιά νίλα!

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon