cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

CretaPods Breakfast: Ντουρντουλούκια, αβυσσαλέα μπούστα και χοχλιοί μπουμπουριστοί

Το CretaNews σας λέει την πρώτη καλημέρα της ημέρας με ένα δυνατό καφεδάκι μαζί με την πρώτη κριτική ματιά στην επικαιρότητα της ημέρας

CretaPods Breakfast: Ντουρντουλούκια, αβυσσαλέα μπούστα και χοχλιοί μπουμπουριστοί

Στο σημερινό επεισόδιο αναφέρουμε τους λάθος λόγους για τους οποίους έρχεται η Κρήτη ξανά στο προσκήνιο. Τσαμπουκάδες για χωράφια που καταλήγουν σε φονικά. Οπλοκατοχή, χασισοφυτείες και άλλα τέτοια όμορφα που δεν ομορφαίνουν τελικά καθόλου το νησί μας. Και που κακώς εμείς οι Κρητικοί ανεχόμαστε τόσα χρόνια. Έχει κουράσει η κατάσταση και πλέον πρέπει να μπει ένα τέλος.

Ένα τέλος όμως πρέπει να μπει και στην κοροϊδία από την κυβέρνηση για την ακρίβεια στα καύσιμα. Πάνε τώρα να τα ρήξουν στην νοθεία για να καλύψουν την απίστευτη κυβερνητική ανεπάρκεια. Επίσης νομίζουν πως και με τα διάφορα ειδικά δικαστήρια θα τραβήξουν αλλού την προσοχή μας.

Παράδοση, δε λέω, ιστορική των Μητσοτάκηδων να σέρνουν προεκλογικά τους αντιπάλους τους στα δικαστήρια, αλλά και η βενζίνη στα 2.5 ευρώ δε ξεχνιέται έτσι εύκολα…

Και μετά έχουμε και τα ντουρντουλούκια με τους Τουρκαλάδες. Βρε κακός μπελάς…

Κακό μπελά έχει βρει και ο Πικέ. Εμ που πας και εσύ βρε Πικέ μου με κοτζάμ Σακίρα να ψάχνεις αλλού τα κάλλη… έχουν θα μου πεις ψυχή και οι παντρεμένοι, εμείς όμως και με ένα πιάτο χοχλιούς… είμαστε κομπλέ!!!

Ακούστε


Μπορείτε να ακούσετε όλα τα επεισόδια του Breakfast στην συνέχεια…

Μπορείτε να ακούτε όλα τα CretaPods και στην πλατφόρμα του Spotify

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon