cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

CretaPods Breakfast: Οι περικεφαλαίες βούλιαξαν στο TurkAegean

Το CretaNews σας λέει την πρώτη καλημέρα της ημέρας με ένα δυνατό καφεδάκι μαζί με την πρώτη κριτική ματιά στην επικαιρότητα της ημέρας…

CretaPods Breakfast: Οι περικεφαλαίες βούλιαξαν στο TurkAegean

Στο σημερινό επεισόδιο ψάχνουμε να δούμε πως πάνε τα μεγάλα τα έργα της Κρήτης. Νέο αεροδρόμιο θα έχουμε αλλά δρόμο για να πάμε εκεί χλωμό να έχουμε… και αν έχουμε οι ειδικοί λένε πως μπορεί να έχει την ίδια τύχη με τον δρόμο της Μεσαράς.

Μόνο με τύχη δεν θα κολλήσει κάποιος κορωνοϊό στο 6ο κύμα που διανύουμε το οποίο μάλιστα στο Ηράκλειο σαρώνει. Με την αναμνηστική δόση άκρη δεν βγαίνει προφανώς, ο καθένας λέει τα δικά του.

Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στο Ηράκλειο πάντως φαίνεται να βγήκε άκρη μάλλον και τελικά ο ανιψιός θα πάρει την θέση του υποψήφιου Βουλευτή από τον μπάρμπα του τον Μανώλη. Τώρα το αν θα βγει και βουλευτής… θα δείξει.

Θα δείξει και τι θα πάρουμε από όλα αυτά τα passes που κυκλοφορούν αν και η απάντηση μάλλον είναι γνωστή και σόκιν. Φαίνεται όμως πως βολεύεται ο κόσμος οπότε και ο ηγέτης τι να κάνει δίνει…

Οι περικεφαλαίες πάντως που είχαν… μοιράσει οι υπερπατριώτες με την Συνθήκη των Πρεσπών τώρα φαίνεται πως βούλιαξαν στο… TurkAegean. Κάνει πάντως ο Άδωνις ΕΔΕ για να βρει σε ποιον… γλάρο θα το φορτώσει το νέο τούτο ρεζιλίκι.

Ακούστε


Μπορείτε να ακούσετε και άλλα επεισόδια του Breakfast επιλέγοντας από την παρακάτω λίστα…

Μπορείτε να ακούτε όλα τα CretaPods και στην πλατφόρμα του Spotify

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon