cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

CretaPods Επισυνδέσεις: Βάλαμε κοριούς στον ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε επισυνδέσει για τα καλά τον συντονιστή της Ν.Ε. Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρη Κλαράκη, και προσπαθούμε να μάθουμε τι πήγε στραβά στις 21 του Μάη και πώς θα γίνει η… “ανατροπή”!!!

CretaPods Επισυνδέσεις: Βάλαμε κοριούς στον ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Όπως πάντα, εντελώς νόμιμα και απόλυτα συνωμοτικά παρεμβαίνουμε στην επικαιρότητα και σας ενημερώνουμε με την δική μας κριτική ματιά. Όχι μόνοι, αλλά με παρέα ξανά, αλλά και με συγκεκριμένο θέμα.

Καλεσμένος μας στο cretanews και τα cretapods ο Δημήτρης Κλαράκης, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ. Μπορείτε να φανταστείτε και ποια ήταν η πρώτη ερώτηση που του κάναμε… “τι έγινε την Κυριακή 21 του Μάη;”. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η κουβέντα μας για το τι πήγε τόσο στραβά για τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της απλής αναλογικής.

Αναλύσαμε την τρέχουσα επικαιρότητα, τα πολιτικά αφηγήματα. Μιλήσαμε για την στάση και τον τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αντιπολίτευση, σχολιάσαμε το “θα λογαριαστούμε μετά”. Τον ρωτήσαμε επίσης και για το αν το πολιτικό κεφάλαιο Τσίπρα έχει τελειώσει. Αλλά και πώς μπορεί να γίνει αυτή η ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών που ευαγγελίζεται η Κουμουνδούρου.

Υπήρξε διάθεση αυτοκριτικής, αν και πραγματικά πόση αυτοκριτική μπορεί να κάνει κάποιος στον ΣΥΡΙΖΑ όταν απέναντί του το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει όχι το αφήγημα του… “Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά”, αλλά την πρακτική του… “Φόβος, Εκβιασμός, Εξαγορά”. Μια πρακτική που πραγματικά είναι αρκετά δύσκολο να νικηθεί.

Βέβαια, ο Δήμητρης Κλαράκης μας διαβεβαίωσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν την διάθεση να το παλέψουν για την ανατροπή αυτή των πολιτικών συσχετισμών. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο πάντα τον έχει φυσικά ο… σοφός λαός. Άρα… κρατάμε την αναπνοή μας -λέμε τώρα- και περιμένουμε να δούμε τι θα βγάλει και η κάλπη της 25ης του Ιούνη.

Εντωμεταξύ, για 30λεπτο podcast το πηγαίναμε και αυτό βγήκε ξανά της… ώρας.

Αν και γενικά ο Δημήτρης είναι σοβαρός και συγκρατημένος στις απαντήσεις του -μόνο όταν καλείται στις εξέδρες γίνεται… ασυγκράτητος και βγάζει με μια αναπνοή και όσο πιο ζωντανά το “σύνθημα” για να… “ξυπνήσει” τους υπόλοιπους Συριζαίους- εδώ στα cretapods και το cretanews η διάθεση για τρολάρισμα και πιο χαλαρή κουβέντα ήταν μάλλον το κύριο χαρακτηριστικό της φάσης. Δικηγόρος αυτός, δικηγόρος του διαόλου εγώ… ε πόσο να άντεχε…

Εξάλλου και ο κόσμος τα δημοσιογραφικά κλισέ, τις ξύλινες απαντήσεις και τις δήθεν σοβαρές συνεντεύξεις τα χει βαρεθεί… Χαλαρή κουβέντα λοιπόν και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του…

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon