cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

CretaPods Επισυνδέσεις: Τουρισμός όλο το χρόνο;

Στο σημερινό επεισόδιο επισυνδεόμαστε με το θέμα του τουρισμού όλο τον χρόνο που η φύση μας δείχνει, με τον πιο άσχημο τρόπο, για ακόμα μια φορά πόσο απροετοίμαστοι είμαστε…

CretaPods Επισυνδέσεις: Τουρισμός όλο το χρόνο;

Επισυνδέσεις.
Εντελώς νόμιμα και απόλυτα συνωμοτικά παρεμβαίνουμε στην επικαιρότητα και σας ενημερώνουμε γι’ αυτή με την δική μας κριτική ματιά. Μην ακούτε τους άλλους. Αυτοί έτσι κι αλλιώς έχουν … επισυνδεθεί.

Τουρισμός όλο το χρόνο! Να πάμε να το πούμε αυτό στην γυναίκα που την πλάκωσε ο βράχος την ώρα που βρισκόταν σε δωμάτια τουριστικού καταλύματος στην νότια Κρήτη. Να το πούμε και στους 2 νεκρούς από τις πλημμύρες στην Αγία Πελαγία. Είμαστε καθόλου σοβαροί σε τούτη την έρμη χώρα;

Επίσης πέρα από το βασικό θέμα για τον τουρισμό μιλάμε και για την παρέλαση. Όχι την κανονική – κανονική αλλά αυτή των διαφόρων πολιτικών στελεχών, των υποψήφιων βουλευτών και των υποψήφιων – υποψήφιων βουλευτών από εξέδρα σε εξέδρα επισήμων.

Μιλάμε για τις “εκπτώσεις” στο ρεύμα που δεν είναι ακριβώς εκπτώσεις αλλά και για το νέο… καλάθι του νοικοκυριού που έρχεται μάλλον… άδειο – άδειο αλλά γεμάτο με… υποσχέσεις και μπόλικη κοροϊδία.

Επίσης… έχει ο βιασμός και μάλιστα ο βιασμός ενός παιδιού πολιτικό ή κομματικό πρόσημο;

Ακούστε

Μπορείτε να ακούτε όλα τα CretaPods και στην πλατφόρμα του Spotify

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon