cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

CretaPods Επισυνδέσεις: Χειμερινός τουρισμός το νέο ανέκδοτο;

Αλήθεια πόσο ρεαλιστικό μπορεί να είναι το σενάριο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου στην χώρα που η βαριά της βιομηχανία δουλεύει με το τρίπτυχο ήλιος – θάλασσα – χαλάρωση;

CretaPods Επισυνδέσεις: Χειμερινός τουρισμός το νέο ανέκδοτο;

Επισυνδέσεις.
Εντελώς νόμιμα και απόλυτα συνωμοτικά παρεμβαίνουμε στην επικαιρότητα και σας ενημερώνουμε γι’ αυτή με την δική μας κριτική ματιά. Μην ακούτε τους άλλους. Αυτοί έτσι κι αλλιώς έχουν … επισυνδεθεί.

Στις σημερινές επισυνδέσεις κάνουμε επισύνδεση με τον τουρισμό ξετυλίγοντας το όμορφο περιτύλιγμα της γνωστής καραμέλας του χειμερινού τουρισμού.

Αλήθεια πόσο ρεαλιστικό μπορεί να είναι το σενάριο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου στην χώρα που η βαριά της βιομηχανία δουλεύει με το τρίπτυχο ήλιος – θάλασσα – χαλάρωση; (αυτό παλιότερα ήταν βέβαια αγγλιστί το γνωστό… Sea, Sex & Sun)

Επειδή όμως οι κοριοί μας ακούνε και άλλα πολλά σχολιάζουμε και 2, 3 πραγματάκια για τα αγροτικά, όπου μαθαίνουμε ότι οι αγρότες εξαπατήθηκαν και πάλι έμειναν στην απέξω, ενώ και στα αυτοδιοικητικά υπάρχουν εκεί έξω αρκετοί που δεν θέλουν να μείνουν στην απέξω και μάχονται όχι για μια θέση στον ήλιο αλλά για μια θέσει στο μέγαρο το δημαρχιακό…

Ακούστε

Μπορείτε να ακούτε όλα τα CretaPods και στην πλατφόρμα του Spotify

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon