cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

CretaPods Lunch: Ξέρει κανείς τι μας γίνεται;

Είναι ένα Pod μεσημεριανό-απογευματικό για να ξέρετε τι συμβαίνει, την ώρα που συμβαίνει…

CretaPods Lunch: Ξέρει κανείς τι μας γίνεται;

Στο σημερινό επεισόδιο ψάχνουμε να βρούμε τι μας γίνεται γενικά. Άκρη δεν βγαίνει ούτε καν για τα πιο απλά. Ψάχνουμε να βρούμε τι θα κάνουμε με την 4η δόση και άκρη δεν βγαίνει. Ο καθένας λέει τα δικά του.

Ψάχνουμε να βρούμε ευθύνες για τον θάνατο του χιμπατζή που το έσκασε από το ζωολογικό πάρκο αποδεικνύοντας και πάλι ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.

Περιμένουμε και τους βαθμούς των Πανελληνίων για να διαπιστώσουμε αύριο ότι και στην Παιδεία επίσης δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.

Και στο τοπικό ΠΑΣΟΚ επίσης δεν ξέρουν τι τους γίνεται αναζητώτας ψηφαλάκια με μια τακτική mix grill. Βάλε λίγο από τα τα γνωστά παλαιοκομματικά κολπάκια, με ένα δυο κερασμένους καφέδες, ένα αρθράκι και ένα podcast και έγινε η φάση.

Ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν τι τους γίνεται; Αυτοί λέει αναζητούν προοδευτική διακυβέρνηση για να δώσουν τέλος στον εφιάλτη. Καλή τύχη σύντροφοι!!!

Αμ στο Ηράκλειο τι φάση αυτή με τα πλαστά χαρτονομίσματα; Πλαστά 20ευρα και 100ευρα παντού αλλά δεν το λέμε λέει γιατί το χρήμα είναι καλό να… κυκλοφορεί.

Ακούστε


Μπορείτε να ακούσετε και κάποιο άλλο από τα επεισόδιο του Lunch επιλέγοντας από την παρακάτω λίστα…

Μπορείτε να ακούτε όλα τα CretaPods και στην πλατφόρμα του Spotify

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon