cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

«Δεν τιμά τον τίτλο του ΣΥΡΙΖΑ η εκλογή Κασσελάκη»

Για το ενδεχόμενο διάσπασης και τα πολλά παράδοξα στην εκλογή Κασσελάκη, μιλά στα CretaPods και τον Μάριο Διονέλλη, ο Μιχάλης Σπουρδαλάκης, καθηγητής Πολιτικής Κοινωνιολογίας ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ…

«Δεν τιμά τον τίτλο του ΣΥΡΙΖΑ η εκλογή Κασσελάκη»

Στην μεταστροφή της πολιτικής και την αλλαγή ρότας του ΣΥΡΙΖΑ με πρόταγμα την κυβερνησιμότητα, αναφέρεται ο Μιχάλης Σπουρδαλάκης, καθηγητής Πολιτικής Κοινωνιολογίας ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζει στα CretaPods και τον Μάριο Διονέλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε ένα πολιτικό σχέδιο που δεν μπόρεσε να ενσωματώσει ενώ ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, περνάει πλέον από την ριζοσπαστικοποίηση, στην υιοθέτηση νεοφιλελεύθερων πρακτικών και λογικών.

Επίσης, μιλά για μια διεύρυνση στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς όρια και κατεύθυνση, αναφέρεται στην αμφίσημη πολιτική του με την οποία έχασε την αντιπολιτευτική του ιδιότητα αλλά και τις θεσμικές αλλαγές που εν τέλει άφησαν το κόμμα ανοχύρωτο.

Τέλος, για το ενδεχόμενο διάσπασης, ο κ. Σπουρδαλάκης απαντά πως υπάρχουν πολλά παράδοξα στην εκλογή Κασσελάκη και είναι δύσκολο να συνυπάρξουν εκ διαμέτρου αντίθετες λογικές στο ίδιο κόμμα.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon