cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Ελάτε στον Έβρο να μιλήσετε για την καλή οικονομία

Στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν, πηγαίνουμε στον Έβρο, μιλάμε με τους ανθρώπους εκεί για την τεράστια καταστροφή αλλά και για τα φαινόμενα ρατσισμού…

Ελάτε στον Έβρο να μιλήσετε για την καλή οικονομία

Ένα εκατομμύριο στρέμματα καμένα στην μεγαλύτερη φυσική καταστροφή στην ιστορία της Ευρώπης όπως καταγράφεται από διεθνείς οργανισμούς. Αλλά μην ανησυχείτε, η οικονομία πάει καλά όπως λέει ο Κ. Μητσοτάκης, ενώ σύντομα οι πληγές θα κλείσουν με ένα… Έβρος pass.

Η Ελένη Ανδριανοπούλου από το κίνημα Σώστε τις παραλίες της Νάξου μιλά για τη δράση και το συντονισμό όλων των κινημάτων πανελλαδικά, κάνει λόγο για την αδιαφορία των μηχανισμών ελέγχου μπροστά στην παρανομία και δίνει τους επόμενους στόχους καθώς απαιτείται αυστηροποίηση και σοβαρές ποινές (μέχρι και ακύρωση των συμβάσεων) για τους επιχειρηματίες που παρανομούν.

Η Δέσποινα Κουτσούμπα, πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, μιλά για το «ζήτημα Δημοκρατίας» που θέτει η απόφαση Μενδώνη για την έξωση του Συλλόγου από το κτίριο της οδού Ερμού, προαναγγέλλοντας προσφυγή στο ΣτΕ αλλά και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του ανθρώπου.

Και σχόλια, μουσική αλλά και η γνώμη των ακροατών με τον Αντώνη από την Αρχαία Ολυμπία.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon