cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Ένα τυχαίο προφίλ, ένας τυχαίος λαός

Τυχαίες θα είναι οι πατριωτικές αναρτήσεις και οι εικόνες με παπάδες και χριστο-παναγίες στο προφίλ του γυναικοκτόνου. Τυχαία είναι μάλλον και η διάλυση της παιδείας που θα μπορούσε να φτιάξει λίγο καλύτερες γενιές.

Ένα τυχαίο προφίλ, ένας τυχαίος λαός

Τυχαίες θα είναι οι πατριωτικές αναρτήσεις και οι εικόνες με παπάδες και χριστο-παναγίες στο προφίλ του γυναικοκτόνου. Τυχαία θα είναι η ομοφοβική του ανάρτηση εναντίον του γάμου ομοφύλων. Τυχαίο θα είναι και το κατέβασμα του έργου που κατήγγειλε τις γυναικοκτονίες από τον Γεραπετρίτη. Τυχαία και η αδυναμία της αστυνομίας που δεν είχε καταλάβει ότι όντως κινδύνευε η προηγούμενη δολοφονημένη γυναίκα. Τυχαία και η άρνηση για αναγνώριση του όρου «γυναικοκτονία».

Τυχαία είναι μάλλον και η διάλυση της παιδείας που θα μπορούσε να φτιάξει λίγο καλύτερες γενιές. Τυχαία και η διάλυση των κοινωνικών δομών και των δομών ψυχικής υγείας. Τυχαία όλα. Τυχαίος και ο λαός που τα διάλεξε όλα αυτά…

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

  • Αντώνης Σιγάλας, ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και μέλος της Π.Γ. του ΜέΡΑ 25

«ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΝΘΕΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ»

Ο Αντώνης Σιγάλας, ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και μέλος της Π.Γ. του ΜέΡΑ 25, μιλά για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας, τονίζοντας ότι μέσω των αντιδράσεων που δημιουργούνται γίνεται προσπάθεια να αποκτήσει πεδίο παρέμβασης η ακροδεξιά.

  • Κωνσταντίνα Λιονάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 5ου Γυμνασίου Χανίων

«ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ»

Η Κωνσταντίνα Λιονάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 5ου Γυμνασίου Χανίων, μιλά για τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας στο ενδεχόμενο κατάργησης του 1ου Λυκείου και της μετατροπής του σε πειραματικό.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon