cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

CretaPods Επισυνδέσεις: Βρήκαμε το φως το αληθινό!!!

Στο σημερινό επεισόδιο, μαζί με παπάδες και παπατζήδες, επισυνδεόμαστε στην καυτή “αναστάσιμη” επικαιρότητα και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε το πολιτικό φως το αληθινό…

CretaPods Επισυνδέσεις: Βρήκαμε το φως το αληθινό!!!

Ξεκινάμε όμως από τα βασικά… δηλαδή την… Ανάσταση και το Άγιο Φως που τελικά δεν φαίνεται να είναι και πολύ… αληθινό ή μάλλον αυτό αληθινό είναι, αληθινό όμως δεν είναι το “παραμύθι” που τόσους αιώνες μας πουλάει η Εκκλησία Α.Ε.

Αφορμή για την κουβέντα αυτή στάθηκε αρχικά μια ανάρτηση που κάναμε 5 λεπτά πριν από την Ανάσταση, η οποία έγινε viral στο twitter, και την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω…

Αλλά φυσικά και όλη αυτή η ιστορία που έχει ξεκινήσει από τον Αρχισυντάκτη των Ελληνικά Hoaxes, Δημήτρη Αλικάκο, ο οποίος τόλμησε να αποκαλύψει το τι ακριβώς συμβαίνει με την ιστορία γύρω από το Άγιο Φως και το πως αυτό ανάβει στην πραγματικότητα, ενώ δεν παρέλειψε να καταρρίψει μετά και από τεκμηριωμένη έρευνα τα “θαύματα” που γίνονται με το Άγιο Φως έξω από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα.

Ενώ στην συνέχεια κάνουμε αναφορά και σε έναν πραγματικά άξιο ιερωμένο που δεν μασάει τα λόγια του, τον Πατήρ Χαράλαμπο Κοπανάκη, εφημέριο του Ι. Ν. Αγίου Αντωνίου Σοκαρά Ηρακλείου Κρήτης, ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας ιερέας που στο κήρυγμά του, είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ για το Άγιο Φως.

Και από τα… θρησκευτικά περνάμε στην συνέχεια και στα βαριά θέματα της επικαιρότητας. Προσπαθούμε να σας επισυνδέσουμε με την υπόθεση Γεωργούλη, αξιολογούμε το πόρισμα για το έγκλημα στα Τέμπη, αναφέρουμε τον εμφύλιο στο Σουδάν στον οποίο θα μας μπλέξει και εκεί από το πουθενά ο Κυριάκος.

Έχουμε ακρίβεια, πληθωρισμούς και τον Άδωνι τον νανοβιονικό χασάπη που σφάζει τις τιμές για να τα ψωνίζουμε εμείς όλα πιο φθηνά … μιλάμε για την νέα διαφημιστική καμπάνια Turkaegean με την οποία οι Τούρκοι θα μας κλέψουν τους τουρίστες, αλλά εμάς δεν μας νοιάζει γιατί και φέτος θα έχουμε πολλούς και δεν θα ξέρουμε τι να τους κάνουμε.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της ιδιωτικοποίησης των μουσείων της χώρας, μεταξύ των οποίων και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, όπου την Μεγάλη Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Λίνα Μενδώνη έβαλαν τα τελευταία “καρφιά” στην σταύρωση ενός ακόμα σημαντικού μέρους της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Μιλάμε επίσης για την “παπάτζα” Μητσοτάκη σχετικά και με τα έργα στα υποτιθέμενα εργοτάξια του νέου ΒΟΑΚ, ενώ ετοιμαζόμαστε να τον υποδεχτούμε, πάντα με σκόρδα γιατί δεν μπορείς να παίζεις με αυτά. Ο Κυριάκος της καρδιάς μας θα βρεθεί λοιπόν στο παλιό Λιμάνι Χανίων απ’ όπου θα εγκαινιάσει και επίσημα πλέον το προεκλογικό τσίρκο για τις εκλογές του Μάη, λανσάροντας παράλληλα και τα νέα φύκια για μεταξωτές κορδέλες που θα φορεθούν πολύ αυτή την άνοιξη-καλοκαίρι…

Για το κλείσιμο κράζουμε λίγο τα “πλυντήρια” του… “δικού μας” Κώστα Καραμανλή (του Αχιλλέως) που εκτός του ότι δεν έχουν τον θεό τους δεν σέβονται ούτε τις νεκρές ψυχές του εγκλήματος των Τεμπών…

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon