cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Επισυνδέσεις: Δεν βρέχει, ας κλείσουν οι ομπρέλες!!!

Σ’ αυτό το επεισόδιο σε κόντρα ρόλο και με διάθεση… ενωτική μιλάμε για τον… καιρό και διαπιστώνουμε ότι μιας και δεν βρέχει καιρός να κλείσουν οι… ομπρέλες!!!

Επισυνδέσεις: Δεν βρέχει, ας κλείσουν οι ομπρέλες!!!

Ξεκινάμε με τις ειδήσεις από το… εξωτερικό οι οποίες σιγά μην ήταν καλές. Και πώς να είναι αφού για ακόμα μια φορά το μόνο που περιλαμβάνουν είναι θάνατο, θάνατο και… περισσότερο θάνατο.

Ωστόσο, υπάρχει και κάτι καλό και αισιόδοξο, που δεν είναι άλλο από τους λαούς που δεν διστάζουν να υψώσουν το ανάστημα τους απέναντι στις όποιες απαγορεύσεις και να φωνάξουν – τραγουδήσουν δυνατά για την ζωή. Μιλάμε για τους οπαδούς της Celtic που αν και ως… Σκωτσέζοι μπορεί παραδοσιακά να φοράνε “φούστες” είναι σίγουρα πιο… παντελονάτοι από τους ηγέτες μας.

Στην συνέχεια επιστρέφουμε στα δικά μας νέα τα οποία και αυτά μαύρα είναι, απλά έχουν και μια πιο “χαριτωμένη” εσάνς λόγω του τζέρτζελου που προσφέρουν απλόχερα αυτό τον καιρό τα παιδιά με τις ομπρέλες στην Κουμουνδούρου. Σχολιάζουμε τα τρολ του διαδικτύου και συγκεκριμένα αυτά που κυκλοφορούν στο… σκοτεινό διαδίκτυο.

Μιλάμε για την συνέντευξη του Τσακαλώτου στην Αναστασία Γιάμαλη στο Kontra24, την πρώτη του μετά την εκλογική του ήττα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για δημοσκοπήσεις, για δημοτικότητες, κάνουμε εκτιμήσεις για τις Ευρωεκλογές και σχολιάζουμε τις αναλύσεις των ειδικών που υποστηρίζουν ότι η ηγετική ομάδα Κασσελάκη είναι… ομάδα ήττας.

Στο κλείσιμο του podcast κάνουμε και εκτιμήσεις για το ποια μπορεί ή και πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα Κασσελάκη αλλά και το τι αναμένεται να γίνει με τις… “ομπρέλες”. Δεν βρέχει που δεν βρέχει, οπότε… γιατί να μην κλείσουν;

Σ’ αυτό το σημείο να ευχαριστήσω και τους συντελεστές της εκπομπής… τους 2 Γιώργηδες… τον θείο Γιώργο και τον Γιώργη Πακιουφάκη, αλλά και τα… τρολ του διαδικτύου, τα κέντρα και τα παράκεντρα και φυσικά το… dark web!!!

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon