cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Επισυνδέσεις: Εσείς τι υποστηρίζατε στα 24 σας;

Σ’ αυτό το επεισόδιο στείλαμε τους “κοριούς” πίσω στο χρόνο για να αναζητήσουν τι λέγαμε όταν ήμασταν 24 ετών. Τα ευρήματα είναι… άκρως σοκαριστικά!!!

Επισυνδέσεις: Εσείς τι υποστηρίζατε στα 24 σας;

Μαζί με τον θείο Γιώργο προσπαθούμε να θυμηθούμε τι λέγαμε και τι υποστηρίζαμε όταν ήμασταν 24 ετών. Ευτυχώς που δεν υπήρχαν τότε social media και εγώ δεν είχα site τότε να έγραφα αυτά που πίστευα τότε, διότι τώρα θα έτρωγα μάλλον το δούλεμα της αρκούδας.

Γενικά σχολιάζουμε τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στο “μέτωπο” του ΣΥΡΙΖΑ. Τζουμάκας, Φίλης, Βίτσας, Σκουρλέτης και… Κούλογλου δεν αφήνουν τον Κασσσελάκη ούτε… “μήνα του μέλιτος” να κάνει. Το αστείο είναι ότι του φόρτωσαν-χρέωσαν και τις δικές τους επιλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση. Tragic!!!

Βέβαια και ο Στέφανος που δείχνει να μην… “μασάει” και πολύ μιας και την ώρα που πίνει το μπέρμπον του στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης θέτει κόσμο και κοσμάκη εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Γενικά το πρόβλημα ξεκινά από την εκλογή του, την οποία κάποιοι δεν έχουν χωνέψει ακόμα και αντιδρούν με τρόπο κομπλεξικό που θυμίζει τον κ. Σαμαρά τότε που την είχε κάνει με ελαφρά γιατί δεν καταδεχόταν ως ηττημένος να παραδώσει το Μαξίμου στον τότε νέο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ακόμα μεγαλύτερη πλάκα όμως έχει και η κουβέντα για το… “καταστατικό”. Αυτά είναι τα… θέματα που ενδιαφέρουν – καίνε τον κόσμο εκεί έξω. Αμ πως…

Tους ακούμε όλους να μιλάνε για το καταστατικό και όχι για την ακρίβεια σε ενέργεια, καύσιμα τρόφιμα… που καλπάζει σε τέτοιο σημείο που σε λίγο θα είναι πιο φθηνό να φέρνεις το λάδι και την φέτα από την Γερμανία με πτήση charter παρά να την αγοράζεις από το supermarket της γειτονιάς…

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon