cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Επισυνδέσεις: Η απάντηση σ’ όλα είναι το 41τακατο;

Σ’ αυτό το επεισόδιο μιλάμε για την… ψυχεδέλεια του σοφού λαού που “ποτίζεται” και από τον έντονο ανορθολογισμό που έχει επικρατήσει στην Ελλάδα 2.0. Αλλά… αυτοί είστε!!!

Επισυνδέσεις: Η απάντηση σ’ όλα είναι το 41τακατο;

Αυτό το επεισόδιο ξεκινά με κουβέντα για “πρωινά” κουνούπια, το κουνούπι-τίγρης, αλλά και άλλα ακόμα πιο αιμοβόρικα “κουνούπια-βρυκόλακες”… όπως αυτά της… Μητσοτάκης ΑΕ που μας ρουφάνε την ζωή και το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας.

Σχολιάζουμε -με πολλά νεύρα ασφαλώς- το νέο φορολογικό “χτύπημα” που ρίχνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στους αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες. Βέβαια, αυτά κρίθηκαν και στις εκλογές, σωστά; 54% “χτύπησε” η ΝΔ στους ελεύθερους επαγγελματίες θυμίζω. Και τώρα; Τι φάση;

Όλα καλά ή άρχισαν κάποιοι να χτυπάνε το κεφάλι στο τοίχο με την σκέψη ότι τελικά ο Κατρούγκαλος ήταν “παιδική χαρά” μπροστά σ’ αυτό που έρχεται με Μητσοτάκη;

Εμείς οι υπόλοιποι, τα μέλη της μη επιδοτούμενης δημοσιογραφίας δηλαδή, που τα λέγαμε πριν και προειδοποιούσαμε, τι φταίμε όμως;

Αλήθεια, οι φίλοι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν ρίξει καμιά ματιά στην περίφημη έκθεση Πισσαρίδη, που τώρα εφαρμόζεται κατά γράμμα, για να δουν τι όμορφα πράγματα γράφει για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις; Η κυριαρχία των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων αποτελεί κυρίαρχο και… προβληματικό χαρακτηριστικό, γράφει η έκθεση. Καταλάβατε;

Για το θέμα αυτό της φορολογικής λαίλαπας που έρχεται για τους αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες μιλάμε και με τον κ. Δημήτρη Βασιλάκη, μέλος του Δ.Σ. επιπλοξυλουργών νομού Ηρακλείου και αντιπρόεδρο στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιπλοξυλουργών και Συναφών Επαγγελμάτων. Όπου μεταξύ άλλων μας ανέφερε και ότι η επιτροπή αγώνα επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων καλεί σε κινητοποίηση στην ΔΟΥ Ηρακλείου την ερχόμενη Τετάρτη στις 9 το πρωί… με σκοπό βέβαια να δουν στην κυβέρνηση ότι ο λαός θα σχηματίσει ένα “βράχο” αντίδρασης κόντρα σε κάθε νοσηρό σχέδιο ολοκληρωτικής διάλυσης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Και δεν είναι μόνο τα δικά μας εδώ μόνο… είναι και αυτά τα εγκλήματα που συμβαίνουν στην Λωρίδα της Γάζας τα οποία επίσης δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους. Μιλάμε για τα αντιπολεμικά συλλαλητήρια, πορείες και συναυλίες που οργανώνονται σε Ηράκλειο και Χανιά.

Και μιας και πιάσαμε τα… “πολεμικά” δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στον… πόλεμο της Ουκρανίας που… γονάτισε οικονομικά τα κανάλια (γέλια κοινοί).

Ευτυχώς όμως που ο Μητσοτάκης είναι… πονόψυχος και τους έσκασε 7 εκατομμυριάκια για να βρίζουν τον κακό τον Πούτιν (όχι ότι δεν είναι). Καλά το ότι κάποιοι καναλάρχες είναι και εφοπλιστές και μετέφεραν και πουλούσαν -βγάζοντας τεράστια κέρδη, εννοείται- το ρωσικό φυσικό αέριο και πετρέλαιο δεν έχει καμία σημασία. Κλέφτες να γίνουν;

Μετά όμως βγήκαν στο παράπονο και οι “εφημεριδάδες” και τι να κάνει κι ο Μητσοτάκης τους έσκασε 3,5 εκατομμύρια επιδοτησούλα για να… σκάσουν και αυτοί και έτσι όλα καλά κι όλα ωραία.

Είδατε όμως πώς γίνονται οι δουλίτσες;

Εντωμεταξύ δεν θα μπορούσαμε να μην μιλούσαμε και για τις νέες προοπτικές που εμφανίζει ο θεματικός τουρισμός στη χώρα μας. Ο λόγος βέβαια για τον “οπαδικό φασιστικό τουρισμό”.

Ναι, δεν μας έφταναν οι ντόπιοι φασίστες, τώρα θα τους εισάγουμε και από το εξωτερικό.

Και βέβαια δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για… φασίστες χωρίς την ανάλογη ατμόσφαιρα. Ευτυχώς που φροντίζουν για την δημιουργία του ανάλογου “κλίματος” οι… Ρόμποκοπ της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Και επειδή είμαστε και… ελαφρώς “ασυγκράτητοι” μιλήσαμε – σχολιάσαμε την συνάντηση Μητσοτάκη – Κασσελάκη, τις κόντρες στην Βουλή, το “νέο” τρόπο επιλογής των διοικήσεων στους δημόσιους φορείς και κυρίως την αλαζονική τοξικότητα του Μητσοτάκη που ξεπερνά κατά πολύ το 41τακατό.

Και μιας και μιλήσαμε πολύ για την νέα… “μπανάνα” της μεσαίας τάξης δεν θα μπορούσαμε να μην αναρωτηθούμε και το τι να χει γίνει άραγε και εκείνο το… “κίνημα της γραβάτας”

Τέλος, να ευχαριστήσω και τους συντελεστές της εκπομπής… τους 2 Γιώργηδες… τον θείο Γιώργο και τον Γιώργη Πακιουφάκη, αλλά και τα… τρολ του διαδικτύου, τα κέντρα και τα παράκεντρα και φυσικά το… dark web!!!

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon