cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Επισυνδέσεις: Οι διαγραφές στο ΣΥΡΙΖΑ να γίνονται σε ώρα Ελλάδας παρακαλώ!!!

Σ’ αυτό το επεισόδιο επισυνδεόμαστε με… ΗΠΑ και αναζητούμε ποιος θα είναι ο επόμενος… “τυχερός” που θα θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ!!!

Επισυνδέσεις: Οι διαγραφές στο ΣΥΡΙΖΑ να γίνονται σε ώρα Ελλάδας παρακαλώ!!!

Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο όλη αυτή η φάση που βλέπουμε, σε real time μέσω social media, να εξελίσσεται στο “μαγαζί” της Κουμουνδούρου. Δεν φτάνει που δεν είχαν διαφυλάξει το κόμμα και τις ιδέες τους όπως θα έπρεπε, δεν φτάνει που δεν έθεσαν ασφαλιστικές “δικλείδες” για να μην τους το πάρουν μέσα από τα χέρια, δεν φτάνει που δεν θεώρησαν σπουδαία περίπτωση το “φαινόμενο” Κασσελάκη και του επέτρεψαν να πάρει μέρος στις εσωκομματικές εκλογές… τώρα δεν αποδέχονται το αποτέλεσμα της κάλπης και την επιλογή – απόφαση του κόσμου και συγκεκριμένα των μελών τους.

Και όχι τίποτα άλλο, αλλά… αναγκάζουν και τον Στέφανο από τις ΗΠΑ που βρίσκεται να τους διαγράφει εξ αποστάσεως και μάλιστα σε ώρα… Αμερικής.

Και μετά, σαν τις μωρές παρθένες, βγαίνουν στα κανάλια να κλαυτούν και να πουν τον πόνο τους. Αποδεικνύοντας βέβαια, εκτός του ότι πετάνε τις αριστερές περγαμηνές και τα πτυχία των “αριστερών” αγώνων τους, μαζί με την αξιοπρέπεια τους, στον κάλαθο των αχρήστων, πως τελικά και ο Τσίπρας δεν ήταν και το τόσο δα μεγάλο πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιοι ήταν…

Στην παρέα μας βέβαια εκτός από τους “κοριούς” που μας μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο από τις εξελίξεις στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και ο θείος Γιώργος με το δικό του σχολιασμό στα γεγονότα.

Μιλάμε για καταστατικά, για κομματική πειθαρχία και αναρωτιόμαστε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στην Κουμουνδούρου αν πρώτα είχαν κάνει Συνέδριο για να καθορίσουν την πολιτική πορεία – ταυτότητά τους και μετά είχαν προχωρήσει στην εκλογή Προέδρου.

Αλλά, βλέπετε… “κάποιοι” ήταν λίγο βιαστικοί και τελικά σκόνταψαν πάνω σε ένα… κασσελάκι και έφαγαν τα μούτρα τους. Τώρα “πχια” είναι αργά για δάκρυα και μοιρολόγια στα κανάλια…

Τα κανάλια όμως αν θέλεις να πεις το πόνο σου για τον Κασσελάκη σε βγάζουν και σε αφήνουν να μιλάς 25 λεπτά στο πολύ χαλαρό. Κερνάνε και τον καφέ της παρηγοριάς. Άμα όμως θέλεις να μιλήσεις για την… καταπληκτική ποιότητα ζωής αλά Μητσοτάκη… το πολύ 1 λεπτό και πολύ σου είναι. Έτσι πάνε αυτά…

Είχαμε όμως και το… ταξιδάκι του Πρωθυπουργού μας στο Ισραήλ. Από εκεί κρατάμε την “ατάκα” και συμβουλή του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου, που λίγο πολύ του είπε ότι θα έχει την υποστήριξη μας στην… ισοπέδωση της Γάζας αρκεί να μην… σκοτώσει πολλούς και τον πιάσουν οι κακές οι γλώσσες, οι ανθρωπιστικές, στο στόμα τους.

Δεν σχολιάζουμε καν την “παρέμβαση” Καραμανλή γιατί έτσι κι αλλιώς αδιάφορη δεν είναι;

Αναζητούμε όμως ποια μπορεί να είναι τα “σουβενίρ” με τα οποία επέστρεψε πίσω ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος, μετράμε τα εργατικά ατυχήματα στη χώρα μας που ολοένα και αυξάνονται, ενώ αναζητούμε και τα… μετεκλογικά “δωράκια” του Κρητικού Πρωθυπουργού στην γαλάζια Κρήτη.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon