cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Επισυνδέσεις: Σφηνάκια ομοφοβίας με ολίγον Κασσελακιάδα

Ξεκινάμε με σφηνάκια ρακή, συνεχίζουμε με ανδρική σχολή και τσεκουράτες κουβέντες για οικογένεια, θρησκεία και πατρίδα και κλείνουμε με σφηνάκια Κασσελακιάδας και… “πολυήμερη pass”

Επισυνδέσεις: Σφηνάκια ομοφοβίας με ολίγον Κασσελακιάδα

Στο σημερινό επεισόδιο ξεκινώ χαλαρά με κους – κους από τις βόλτες που έκανα το Σαββατοκύριακο τις οποίες προσπάθησα να επισυνδέσω με την πολιτική επικαιρότητα για να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι τελικά ο Κασσελάκης φαίνεται να έχει μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο.

Συνεχίζω με το θέμα για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία σχολιάζοντας τις τσεκουράτες κουβέντες του Βορίδη, ο οποίος “πουλάει” πατρίς – θρησκεία – οικογένεια μάλλον εκ του ασφαλούς. Ενώ στο ίδιο κύμα φαίνεται να κινείται και ο Αντωνάκης της Ανδρικής Σχολής.

Και το κλείνω με πατριωτική αριστερά και φλερτ Κοτζιά – Κασσελάκη, λίγο συνωμοσιολογία για τις νέους συμβιβασμούς της Ελλάδας στα ελληνοτουρκικά, όνομα νέου κοινοβουλευτικού μορφώματος των πρώην Συριζαίων. Ενώ δεν θα μπορούσα να μην σχολίαζα – τρόλαρα και τα κερασμένα σφηνάκια του Στέφανου στις Σπέτσες… θα φτιάξει και δικό του… “πολυήμερη pass”, τι φάση;

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon