cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Επισυνδέσεις: Welcome to the Jungle

Σ’ αυτό το επεισόδιο ψάχνουμε να βρούμε γιατί η επικαιρότητα μοιάζει λίγο ή και πολύ με… ζούγκλα, ενώ αναζητούμε και ποιο ζώο ταιριάζει σε κάθε ένα από τα “κορυφαία” στελέχη στο ζωικό βασίλειο της Κουμουνδούρου…

Επισυνδέσεις: Welcome to the Jungle

Ξεκινάμε από την ζούγκλα της διεθνούς επικαιρότητας και τις σφαγές στην Γάζα, για να καταλήξουμε στο ζωικό βασίλειο του ΣΥΡΙΖΑ που και εκεί “σφάζονται”.

Αφού λέμε και σχολιάζουμε τα πολύ βασικά “θέματα” παρέα με τον θείο Γιώργο, όπως Βίτσας, Δρίτσας, Φίλης, Σκουρλέτης, dark web και δολοφόνους χαρακτήρων του διαδικτύου, φορτισμένη – ξεφορτισμένη Αχτσιόγλου, πουλέν Αχτσιόγλου, κουλτούρα Τσακαλώτου, σκοτεινά κέντρα και παράκεντρα, τρολ του διαδικτύου και στο τέλος απαγγέλλω Νίκο Μουρατίδη και συγκεκριμένα το νέο του “άσμα” με τίτλο… “Welcome to the Jungle”.

Και μετά ο θείος Γιώργος επισυνδέει τις βασικές περσόνες – πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών από τον ΣΥΡΙΖΑ με διάφορα ζώα της… ζούγκλας, την ίδια στιγμή που σε ένα… κόντρα ρόλο βρίσκω και μερικά θετικά για κάποιους από αυτούς. Ενώ επηρεασμένος λίγο από τον ιό της… “ομπρέλας” εντόπισα και την… “θολούρα” των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και εξήγησα το “ρηχό” σκεπτικό τους στην επιλογή Κασσελάκη…

Μιλάμε για την “νέα” αντίληψη του κόσμου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, για την δημόσια – ιδιωτική υγεία αλλά και για την επιχειρηματικότητα, την οποία είχε δαιμονοποιήσει τόσα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι που οδήγησε, μαζί και με πολλούς ακόμα λόγους, στην συντριβή στο κόμμα της Κουμουνδούρου.

Και στην συνέχεια καλωσορίζουμε στην δική μας… “ζούγκλα” τον… Γιώργη Πακιουφάκη. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη και κάπως έτσι του δώσαμε μικρόφωνο και εκπομπή… “3η Συνεδρία” θα την λένε την εκπομπή και θα ξεκινήσει εκεί κοντά στις 10 του Νοέμβρη.

Θα… “συνεδριάζει” λέει μόνος του και θα κάνει ψυχανάλυση της Ελλάδας 2.0 και των υπηκόων της.

Καλά θα πάει και αυτό, ελπίζω μόνο ξύλο να μην φάμε...

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon