cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Επισυνδέσεις – Χαρούμενο πολύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Μιλάμε για το τρελό “σκάλωμα” που έχουν φάει όλοι με τον Κασσελάκη. Μιλάμε για επικοινωνία και ουσία, για πολιτικές ομιλίες αλλά και για την… “μεταπολιτική” που έρχεται με φόρα!!!

Επισυνδέσεις – Χαρούμενο πολύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ποιος έχει όρεξη για να ακούσει πολιτικές ομιλίες… “σεντόνια”; Κανείς. Ποιος έχει όρεξη να διαβάσει πολιτικές αναλύσεις ή ομιλίες ή ανακοινώσεις και παρεμβάσεις και δελτία τύπου σεντόνια; Εύκολη απάντηση… κανείς!!!

Αν και μας “έρχεται” από το… Αμέρικα ο νεαρός ο “γιάπης” που δεν ξέρει και πολλά για την Ελλάδα, αυτό μάλλον φαίνεται να το έχει καταλάβει. Όπως και πολλά άλλα. Γενικά ο τύπος αυτός με την επικοινωνία το έχει και μάλιστα πολύ. Θα περίμενε κανείς να το είχε το ίδιο καλά και η νεαρά κυρία Αχτσιόγλου. Δεν φαίνεται να το έχει όμως. Και μπορεί να είναι πυροβόλο επιχειρημάτων η Έφη Αχτσιόγλου, και μπορεί να είναι και πολλά περισσότερα ακόμα, ωστόσο, στην επικοινωνία ίσως και να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά…

Στην εποχή της… “μεταπολιτικής” όμως φαίνεται ότι δεν κυριαρχεί η… ουσία, αλλά η επικοινωνία…

Πρέπει όμως και να κλειδώνω άλλη φορά την πόρτα του στούντιο γιατί εκεί που προσπαθούσα να το αναλύσω σοβαρά… τσααακ μπούκαρε μέσα ο θείος Γιώργος για να μου κόψει την φόρα και να χορέψει με την μουσική που βάζω.

Με ενημέρωσε βέβαια ότι ίσως και να με ψάχνουν από το… επιτελείο της Έφης για να με “δείρουν”… και μετά μου είπε να αφήσω τις επικοινωνίες και να πιάσω τις ουσίες… εντάξει δεν το είπε έτσι ακριβώς ο “θείος”, αλλά τέτοια που είναι η επικαιρότητα, ίσως και να χρειάζεται να το ρίξουμε στις ουσίες για να αντέξουμε…

(προφανώς και τρολάρουμε, οι ουσίες εξάλλου βλάπτουν σοβαρά την υγεία, εδώ δεν καπνίζω καν, οι ουσίες με μάραναν… Ίσως πάντως και η ίδια η αναζήτηση της πραγματικής… ουσίας τελικά να βλάπτει…)

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon