cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Face the Art – Podcast: ΑΔΑΕΙΣ (μουσικό συγκρότημα)

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του Face The Art Podcast θα ξεκινήσει δυναμικά, μουσικά, με σκληρούς ήχους. Ποδαρικό της νέας σεζόν στο Face The Art Podcast κάνουν οι ΑΔΑΕΙΣ.

Face the Art – Podcast: ΑΔΑΕΙΣ (μουσικό συγκρότημα)

Το project Face The Art, ξεκίνησε ως άρθρο συνεντεύξεων “από καλλιτέχνη σε καλλιτέχνη” στο προσωπικό blog του Φίλιππου Μαράκη. Τώρα όμως το «Face The Art» γίνεται ένα talk show συνεντεύξεων με καλλιτέχνες ή φιλότεχνους που θα φιλοξενεί ο Φίλιππος στον “αέρα” μέσω podcast. Ενώ πλέον απέκτησε και την δική του αυτόνομη ιστοσελίδα στο facetheart.gr

Και επειδή εμείς στο CretaNews είμαστε κάπως πιο εναλλακτικοί και αγαπάμε την τέχνη και τους φιλότεχνους και όλα αυτά τα παράξενα και περίεργα σκεφτήκαμε τον γουάου factor του Face The Art με τον οποίο θα εμπλουτιζόταν το νέο project ενημέρωσης που σας παρουσιάζουμε καθημερινά.

Οπότε… εδώ είμαστε. Διαβάστε και ακούστε τον Φίλιππο και την παρέα του… και που ξέρετε, μπορεί και να ξυπνήσει μέσα σας η καλλιτεχνική σας φύση. Άλλωστε όλοι κρύβουμε έναν καλλιτέχνη μέσα μας…

Ποδαρικό της νέας σεζόν στο Face The Art Podcast κάνουν οι ΑΔΑΕΙΣ.

Οι ΑΔΑΕΙΣ είναι μια ελληνόφωνη rock μπάντα από το Ηράκλειο. Δημιουργήθηκαν το 2015 και έχουν το σημερινό τους σχήμα από το 2018. Το line up βρίσκει τον Γιώργο Τσιτσιμή στη φωνή, τον Νίκο Συλίκο στην lead κιθάρα, τον Γαβριήλ Τζαγκαράκη στη ρυθμική κιθάρα, τον Κώστα Καμπουράκη στο μπάσο και τον Βαγγέλη Αθουσάκη στα τύμπανα.

Το δισκογραφικό τους ξεκίνημα έγινε το Σεπτέμβριο του 2020 με το πρώτο album τους με το όνομα «Μικρή Σκηνή», ενώ τον Ιούλιο του 2022 κυκλοφόρησε το δεύτερο album τους με τον τίτλο «Ουρλιαχτά και Άρνηση».

Τα τελευταία 5 χρόνια, έχουν πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες σε μουσικές σκηνές και σε διάφορα φεστιβάλ (Chania Rock Festival, Over the Wall Crete Rock Festival, Cretan Comic Con κ.ά.) παίζοντας πότε ως support σε μεγάλα ονόματα του είδους (Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Αγγελάκας, Υπόγεια Ρεύματα, Magic De Spell, Γυμνά Καλώδια, De Facto κ.ά.) και πότε σαν headliners.

Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε τη νέα παρέα του Φίλιππου Μαράκη στο Face The Art Podcast…

Ακούστε

Μπορείτε να ακούτε όλα τα CretaPods και στην πλατφόρμα του Spotify

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon