cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Face the Art – Podcast: Κλαίρη Καμπάνη (συγγραφέας)

Πρώτη καλεσμένη του Φίλιππου Μαράκη στο νεο Face The Art η συγγραφέας Κλαίρη Καμπάνη…

Face the Art – Podcast: Κλαίρη Καμπάνη (συγγραφέας)

Το project Face The Art, ξεκίνησε ως άρθρο συνεντεύξεων “από καλλιτέχνη σε καλλιτέχνη” στο προσωπικό blog του Φίλιππου Μαράκη. Τώρα όμως το «Face The Art» γίνεται ένα talk show συνεντεύξεων με καλλιτέχνες ή φιλότεχνους που θα φιλοξενεί ο Φίλιππος στον “αέρα” μέσω podcast. Ενώ πλέον απέκτησε και την δική του αυτόνομη ιστοσελίδα στο facetheart.gr

Και επειδή εμείς στο CretaNews είμαστε κάπως πιο εναλλακτικοί και αγαπάμε την τέχνη και τους φιλότεχνους και όλα αυτά τα παράξενα και περίεργα σκεφτήκαμε τον γουάου factor του Face The Art με τον οποίο θα εμπλουτιζόταν το νέο project ενημέρωσης που σας παρουσιάζουμε καθημερινά.

Οπότε… εδώ είμαστε. Διαβάστε και ακούστε τον Φίλιππο και την παρέα του… και που ξέρετε, μπορεί και να ξυπνήσει μέσα σας η καλλιτεχνική σας φύση. Άλλωστε όλοι κρύβουμε έναν καλλιτέχνη μέσα μας…

Η Κλαίρη Καμπάνη ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης, είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών.
Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται εδώ και 19 χρόνια ως γραφίστρια. Οι μικρές της ιστορίες έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί «Στο Λάκκο»/stolakko.wordpress.com. Έχει γράψει το παιδικό βιβλίο με τίτλο «Γίνομαι συγγραφέας», τα παιδικά παραμύθια «ο Δράκoς Μπολ και ο βοσκός Γεώργιος», «Τίκι Μπούμ και ο Πειρατής Τακ», «ΧΟΝΙΑΧΑΚΑ Ο Μικρός Λύκος», την παιδική σειρά βιβλίων «Χρονομπερδέματα Άλεξ & Πίκλας 1-2» (εκδόσεις Διάπλαση) και έχει συμμετάσχει στο συλλογικό έργο διηγημάτων ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΕΣ, (εκδόσεις Mystis). Το Μυθιστόρημα “Πάμε για Μόκα”  (εκδόσεις Διάπλαση) είναι το πρώτο βιβλίο της για ενήλικες.

Ακούστε το πρώτο επεισόδιο και ελάτε να τη γνωρίσετε μαζί μου. Θα μας πει από το αν η συγγραφή είναι τέχνη μέχρι και ποιο είναι το αγαπημένο της χρώμα, θα μας μιλήσει για τα παιδικά βιβλία και για τα μυθιστορήματα της και θα “Πάμε για Μόκα” παρέα με τις φίλες της.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon