cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Face the Art – Podcast: Νικολέτα Δάφνου (Θεατρολόγος – ηθοποιός)

Tο τρίτο επεισόδιο του Face The Art έχει χιούμορ που πηγάζει μέσα από τη μαυρίλα, έχει γέλιο, έχει σοβαρότητα, έχει πολύ πολύ Νικολέτα Δάφνου.

Face the Art – Podcast: Νικολέτα Δάφνου (Θεατρολόγος – ηθοποιός)

Το project Face The Art, ξεκίνησε ως άρθρο συνεντεύξεων “από καλλιτέχνη σε καλλιτέχνη” στο προσωπικό blog του Φίλιππου Μαράκη. Τώρα όμως το «Face The Art» γίνεται ένα talk show συνεντεύξεων με καλλιτέχνες ή φιλότεχνους που θα φιλοξενεί ο Φίλιππος στον “αέρα” μέσω podcast. Ενώ πλέον απέκτησε και την δική του αυτόνομη ιστοσελίδα στο facetheart.gr

Και επειδή εμείς στο CretaNews είμαστε κάπως πιο εναλλακτικοί και αγαπάμε την τέχνη και τους φιλότεχνους και όλα αυτά τα παράξενα και περίεργα σκεφτήκαμε τον γουάου factor του Face The Art με τον οποίο θα εμπλουτιζόταν το νέο project ενημέρωσης που σας παρουσιάζουμε καθημερινά.

Οπότε… εδώ είμαστε. Διαβάστε και ακούστε τον Φίλιππο και την παρέα του… και που ξέρετε, μπορεί και να ξυπνήσει μέσα σας η καλλιτεχνική σας φύση. Άλλωστε όλοι κρύβουμε έναν καλλιτέχνη μέσα μας…

Η Νικολέτα Δάφνου είναι αριστούχα Απόφοιτος του Τμήματος Θεατρολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι αριστούχα απόφοιτος της δραματικής σχολής «Δήλος», έχει πάρει υποτροφία στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα “Θεατρικές και Κινηματογραφικές Σπουδές” από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, ενώ είναι και Πιστοποιημένη Εκπαιδευτής Ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης από το υπουργείο Παιδείας.

Την έχουμε δει στον κινηματογράφο, έχει συγγραφική εμπειρία, έχει επιμεληθεί και διάφορα θεατρικά προγράμματα και παραστάσεις, έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά όπως το Δίφωνο, έχει κάνει ραδιόφωνο για πολλά χρόνια, ενώ την είδαμε και στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια της σατιρικής εκπομπής «Το Ατομικό Δελτίο …ειδήσεων» στο KΡΗΤΗ TV.

Εκτός όμως του παραπάνω βιογραφικού, η Νικολέτα έχει και κάτι άλλο. Ίσως το σημαντικότερο όλων. Έχει τρελό χιούμορ.

Ελάτε λοιπόν, να ξεκλειδώσουμε μαζί τη Νικολέτα Δάφνου…

Καλή σας ακρόαση…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon