cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Face the Art – Podcast: Sebastian (Μουσικός δρόμου)

Για πάμε να ακούσουμε τον Sebastian τι έχει να μας πει για τη ζωή του, σε ενα από τα πιο “δυνατά επεισόδια του Face The Art Podcast!!!

Face the Art – Podcast: Sebastian (Μουσικός δρόμου)

Το project Face The Art, ξεκίνησε ως άρθρο συνεντεύξεων “από καλλιτέχνη σε καλλιτέχνη” στο προσωπικό blog του Φίλιππου Μαράκη. Τώρα όμως το «Face The Art» γίνεται ένα talk show συνεντεύξεων με καλλιτέχνες ή φιλότεχνους που θα φιλοξενεί ο Φίλιππος στον “αέρα” μέσω podcast. Ενώ πλέον απέκτησε και την δική του αυτόνομη ιστοσελίδα στο facetheart.gr

Και επειδή εμείς στο CretaNews είμαστε κάπως πιο εναλλακτικοί και αγαπάμε την τέχνη και τους φιλότεχνους και όλα αυτά τα παράξενα και περίεργα σκεφτήκαμε τον γουάου factor του Face The Art με τον οποίο θα εμπλουτιζόταν το νέο project ενημέρωσης που σας παρουσιάζουμε καθημερινά.

Οπότε… εδώ είμαστε. Διαβάστε και ακούστε τον Φίλιππο και την παρέα του… και που ξέρετε, μπορεί και να ξυπνήσει μέσα σας η καλλιτεχνική σας φύση. Άλλωστε όλοι κρύβουμε έναν καλλιτέχνη μέσα μας…

O Sebastian γεννήθηκε στο Montreal και μεγάλωσε στο Vancouver του Καναδά. 

Είναι 39 ετών και έχει περάσει από διάφορα μέρη, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωσότου καταλήξει στην Κρήτη μετά από μια σχέση και ένα γάμο που δεν προχώρησε. Μια σχέση που του χάρισε όμως ότι πιο πολύτιμο για αυτόν όπως μας λέει, τις τρεις κόρες του. 

Η ενασχόληση του με τη μουσική γενικότερα, ξεκινάει από την παιδική  του ηλικία, μαθαίνοντας κιθάρα από τον πατριό του όπου μεγάλωσε και ήταν επίσης μουσικός, ενώ βιοπορίζεται ως μουσικός δρόμου από το 2001.

Για πάμε να ακούσουμε τον Sebastian τι έχει να μας πει για τη ζωή του, σε ενα από τα πιο “δυνατά επεισόδια του Face The Art Podcast!!!

Ακούστε

Μπορείτε να ακούτε όλα τα CretaPods και στην πλατφόρμα του Spotify

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon