cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Η μέρα ανήκει στον Παύλο…

Χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν στον δρόμο, βρίσκονται απέναντι στον φασισμό, όχι επετειακά αλλά καθημερινά με μάχες στην καθημερινότητα και στην κοινωνία

Η μέρα ανήκει στον Παύλο…

Η μέρα ανήκει στον Παύλο Φύσσα, σήμερα, δέκα χρόνια μετά και ενώ ο φασισμός σηκώνει κεφάλι.

Την ίδια ώρα η Αριστερά ποντάρει στο life style, στην επικοινωνία και στα θολά νερά των εύκολων λύσεων. Όχι όμως τώρα, αλλά εδώ και χρόνια. Δεν νικιέται έτσι το τέρας όμως. Μακάρι να ήταν τόσο απλό…

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

  • Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Για τη φασιστική απειλή που υπάρχει την κοινωνία, ακόμα και μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, μιλάει ο Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

  • Νίκος Καραμανωλάκης, μέλος Συντονιστικού Αγώνα για το Νοσοκομείο της Σητείας «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ»

Στον τεράστιο αγώνα που κάνει η κοινωνία της Σητείας για την υπεράσπιση του νοσοκομείου, αλλά και στο σοβαρά προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει, αναφέρεται ο Νίκος Καραμανωλάκης, μέλος του Συντονιστικού Αγώνα για το Νοσοκομείο Σητείας.

  • Νίκος Κεχαγιάογλου, ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ

Ο Νίκος Κεχαγιάογλου, ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων) μιλάει για την υποχρεωτική ασφάλιση κατοικιών και επιχειρήσεων που εξήγγειλε η κυβέρνηση, τονίζοντας τα οφέλη που θα υπάρχουν και για το κράτος.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon